Zobrazit přihlášovací formulář

Dárková sada péče o tělo GARNIER Body Repair

Administrace

Dárková sada péče o tělo GARNIER Body Repair

369 Kč
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 30 Kč
Obsah sady: Antiperspirant roll-on 50 ml Regenerační tělové mléko pro velmi suchou pleť 400 ml Regenerační krém na popraskané ruce 100 ml Sada GARNIER Body Repairing Care neobsahuje složky živočišného původu Antiperspirant roll-on 50 ml …

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 7. 10. 2005
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Dárková sada péče o tělo GARNIER Body Repair

369 Kč
Koupit
MAMINKY, NAKOUKNĚTE I DO ALBA, POKUD NENÍ U INZERÁTU UVEDENO JINAK, PŘI KOUPI VÍCE VĚCÍ - PO ODKLIKNUTÍ DVOU INZERÁTŮ JE POŠTOVNÉ POLOVIČNÍ A U TŘÍ A VÍCE, ZCELA ZDARMA !!!
Obsah sady:
Antiperspirant roll-on 50 ml
Regenerační tělové mléko pro velmi suchou pleť 400 ml
Regenerační krém na popraskané ruce 100 ml
Sada GARNIER Body Repairing Care neobsahuje složky živočišného původu

Antiperspirant roll-on 50 ml
Antiperspirant Garnier Mineral Action Control Thermic poskytuje až 72hodinovou ochranu proti pocení a zápachu. Je obohacený o Mineralite, vysoce absorpční minerál vulkanického původu, který poskytuje spolehlivou ochranu a dlouhotrvající pocit suché pokožky, zatímco vaše pokožka může volně dýchat. Testy v prostředí sauny (45 °C) prokázaly, že antiperspirant Garnier Mineral Action Control Thermic dokáže poskytnout až 72hodinovou ochranu proti pocení a zápachu. Navíc má příjemnou květinovou vůni a je rychleschnoucí, takže se můžete ihned vrhnout do nového dne.

Regenerační tělové mléko pro velmi suchou pleť 400 ml
Hydratační tělové mléko pokožku do hloubky regeneruje a pomocí kanadské receptury jí dodává potřebné živiny. Je určeno zejména pro velmi suchou pokožku, které navrací vláčnost, přirozenou pružnost a zajišťuje její hydratační rovnováhu. Ihned po nanesení pokožku osvěžuje a odstraňuje její nepříjemné pnutí a svědění. Ošetřujte suchou pokožku kvalitním mlékem, aby byla dlouho mladá a krásná!

Regenerační krém na popraskané ruce 100 ml
Zjemňující krém GARNIER Body Repairing Care je speciálně určený pro péči o velmi suché a popraskané ruce. Vyniká svým silným regeneračním účinkem. Pokožce dodává potřebnou regeneraci, zklidňuje ji a ošetřuje drobné prasklinky. Zanechává ji pružnou, jemnou a sametově hebkou. Bojuje proti stárnutí pokožky a ochraňuje ji před škodlivými účinky vnějšího prostředí. Složení krému je obohaceno o allantoin a glycerin. Bohatá textura se snadno nanáší, nelepí se a velmi dobře se vstřebává.
  • 22. 4. 2024, 19:52

  • Zobrazení

    77

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

Lak na nehty L´Oréal Paris Collection Privée CP6
Dlouhotrvající lak na nehty Dermacol 5 Day Stay
Dárková sada tělové péče NIVEA Creme Care
AVON Imari Elixir Eau de Toilette 50ml
Dárková sada péče o pleť Nivea Beautiful Time
6x lak na nehty P2 Cosmetics + kosmetická taštička
Dárková sada / dárkový set Nivea Men Daily Trio
Dárkový set / dárková sada Nivea Bag Rose Touch
Nivea Men Deep Feeling Ready dárková sada / set

Kategorie