Odpovědět na inzerát

Nové zboží k prodeji

... plod ostropestřce mariánského v tlučené formě obsahuje sylimarin, flavonoidy, aminokyseliny, bílkoviny, vlákninu a také cukry. Je také zdrojem výživné vlákniny (podporuje zažívání). Neobsahuje lepek. Skladujte na suchém tmavém místě. NOVÉ, originálně balené zboží. Ihned k odeslání !
.................................
ÚČINKY:
Čistí organismus, detoxikuje tělo, podporuje funkci jater, podporuje trávení, antioxidační účinky, posiluje imunitní systém, podporuje kardiovaskulární systém, stabilizuje hladinu cukru v krvi. Dle nařízení ES č.1924/2006 nelze uvádět zdravotní účinky, proto výše uvedené informace jsou formou tipů našich babiček a tradičního lidového léčitelství.
....................................................................
DŮLEŽITÉ INFORMACE:
Aby se uvolnilo maximální množství účinných látek, je vhodné upřednostňovat jejich drcenou (mletou) formu. Lze připravit nálev, či přidávat např. do jogurtů, kaší a smoothie nápojů, možno konzumovat i samostatně.
....................................................................
POUŽITÍ:
Ostropestřec tlučený si můžete doma připravit jako tinkturu, čaj, olej, odvar, nebo ho můžete konzumovat samotný. Pro maximální účinky doporučujeme při jeho drcení dávat pozor, aby nebyl v kontaktu s kovem a aby teplota při zpracování nepřekročila 40 °C. Při vyšší teplotě zanikají jeho účinky. Pro maximální a správné se užívání se doporučuje užívat každý den po dobu několika týdnu, nebo měsíců (až 4x denně v dávce 3 g). V těhotenství se Ostropestřec nedoporučuje. Není vhodný jak v období kojení, tak ani pro Vaše dítě.
....................................................................
SLOŽENÍ: 100 % Silybum marianum
....................................................................
▶ Dotazy ? pište: baronka-shop@centrum.cz
  • Velikost: M
  • Poštovné a balné: Individuální doprava 59; Kč
  • Již odpověděl jeden zájemce
  • (K dispozici může být více kusů.)
cena: 69
Prosím, uvádějte u objednávky kompletní adresu včetně tel. kontaktu, pomůže to přepravci urychlit dodání Vašeho balíku. Děkuji :)

* Takto označená pole jsou povinná
Věc nelze okamžitě rezervovat, již o ni projevil zájem jiný zájemce
*