Zobrazit přihlášovací formulář

Bio Chlorella vulgaris, tablety (doplněk stravy)

Administrace

Bio Chlorella vulgaris, tablety (doplněk stravy)

349 Kč
Zaujalo 2 uživatele
(K dispozici může být více kusů.)
Doprava: od 79 Kč
CHLORELLA VULGARIS: Fytonutrienty nabitá zelená superpotravina s řadou příznivých účinků. Z minerálů obsahuje především železo, jód, mangan a fosfor, pro jejichž vysoký obsah je chlorella vyhledávána. Každá buňka v těle jistě uvítá i přítomnost čistě…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 19. 11. 2006
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Bio Chlorella vulgaris, tablety (doplněk stravy)

349 Kč
Koupit
Prosím, uvádějte u objednávky kompletní adresu včetně tel. kontaktu, pomůže to přepravci urychlit dodání Vašeho balíku. Děkuji :)
CHLORELLA VULGARIS: Fytonutrienty nabitá zelená superpotravina s řadou příznivých účinků. Z minerálů obsahuje především železo, jód, mangan a fosfor, pro jejichž vysoký obsah je chlorella vyhledávána. Každá buňka v těle jistě uvítá i přítomnost čistě přírodního selenu. Předností chlorelly je také vysoký obsah v tuku rozpustného vitamínu D a ve vodě rozpustných vitamínů B1 a B3. Vlákninu, rostlinné oleje či lehce vstřebatelné bílkoviny, všechny tyto makronutrienty jsou taktéž přítomny. Charakteristická zelená barva chlorelly je navíc dána přirozeně přítomnými karotenoidními a chlorofylovými barvivy. Zejména tedy chlorofylem A a beta-karotenem. Vyzdvihován je také její růstový faktor. Tento produkt je přirozeně bezlepkový – je proto vhodný i pro osoby s nesnášenlivostí lepku a celiaky.
.......................................
LISOVÁNÍ NA TABLETY: Sytě zelená biomasa chlorelly je po sklizni šetrným způsobem usušena a lisována na celistvé, zelené tablety. Tvaru tablet je docíleno pouze tlakem lisovacího zařízení. Pro přirozeně lepivé vlastnosti chlorelly si vylisované tablety udržují svůj celistvý tvar i bez použití pojiv, barviv, plnidel či dalších příměsí. V rámci jedinečné technologie zpracování a dodržení nízkých teplot je chlorella stále „živá“ a jsou v ní zachovány enzymy a další cenné látky, které jsou na vysoké teploty citlivé. Tabletovaná forma chlorelly je typická svou zelenou barvou a lesklým vzhledem.
.....................
POUŽITÍ: Tablety můžete jednoduše zapít sklenicí vody či přidat do smoothie.
....................................................................
SLOŽENÍ: 100 % Chlorella Vulgaris z ekologického zemědělství
....................................................................
▶ Dotazy ? pište: baronka-shop@centrum.cz
  • Značka

    Bewit

  • Velikost

    L

  • Rozměry

    Chlorella vulgaris BIO, tablety jsou k dispozici ve dvou variantách: 130g ve skleněné láhvi (520 tablet / cena 349 Kč) nebo 250 g v papírovém sáčku (1000 tablet / cena 519 Kč).

  • 6. 4. 2024, 22:11

  • Zobrazení

    219

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

Bio spirulina, tablety (doplněk stravy)

Kategorie