Odpovědět na inzerát

Použité zboží k prodeji

Nová matrace, peřinka Zdarma

S dětskou matrací POHANKA-MOLITAN-KOKOS si Vaše dítě užije dokonalý spánek plný sladkých snů. Tato matrace byla navržena speciálně do typizovaných dětských postýlek, aby zajistila optimální podporu a pohodlí během spánku. Je vyrobena z kvalitního molitanového materiálu, kokosové vrstvy (1,5 cm) na jedné straně a pohankové vrstvy na straně druhé o výšce 8 cm. Materiály jsou hypoalergenní a šetrné k citlivé pokožce dětí. Matrace má praktický snímatelný potah se zipem, který usnadňuje jeho praní. Matrace je střední tuhosti H3 (na stupnici tvrdostí H1-H5), vhodná i do cestovních postýlek.

MATERIÁL MATRACE - KOKOS
Díky svým přirozeným antibakteriálním a antialergickým vlastnostem jsou kokosové matrace skvělou volbou pro lidi trpící alergiemi nebo potížemi s dýchacími cestami. Kokosové matrace jsou tvrdší a pevnější než jiné typy matrací, což páteři poskytuje výbornou oporu a pomáhá při správném držení těla.

MATERIÁL MATRACE - POHANKA

Pohanka má přirozenou schopnost udržovat matraci dobře ventilovanou a odvádět vlhkost. To může přispět k udržení optimálního mikroklimatu pro spánek. Pohanková vrstva je hypoalergenní, což znamená, že je méně pravděpodobné, že vyvolá alergické reakce u osob trpících alergiemi na prach nebo jiné alergeny spojené s matracemi. Poskytuje také dobrou podporu díky své schopnosti přizpůsobit se tvaru těla. To může pomoci udržet páteř v optimální poloze a snížit tlak na klíčové body, jako jsou ramena, boky a krční páteř. Pohanková vrstva navíc poskytuje zdravou masáž (antidekubitní vlastnosti), která zlepšuje krevní oběh.
  • Doposud žádný zájemce
cena: 450

* Takto označená pole jsou povinná
*