Zobrazit přihlášovací formulář

Vysoce kvalitnídětská matrace do postýlky 12

Administrace

Vysoce kvalitnídětská matrace do postýlky 12

450 Kč
Doposud žádný zájemce
Nová matrace, peřinka Zdarma S dětskou matrací POHANKA-MOLITAN-KOKOS si Vaše dítě užije dokonalý spánek plný sladkých snů. Tato matrace byla navržena speciálně do typizovaných dětských postýlek, aby zajistila optimální podporu a pohodlí během spánku.…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 10. 4. 2024
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Vysoce kvalitnídětská matrace do postýlky 12

450 Kč
Koupit
Nová matrace, peřinka Zdarma

S dětskou matrací POHANKA-MOLITAN-KOKOS si Vaše dítě užije dokonalý spánek plný sladkých snů. Tato matrace byla navržena speciálně do typizovaných dětských postýlek, aby zajistila optimální podporu a pohodlí během spánku. Je vyrobena z kvalitního molitanového materiálu, kokosové vrstvy (1,5 cm) na jedné straně a pohankové vrstvy na straně druhé o výšce 8 cm. Materiály jsou hypoalergenní a šetrné k citlivé pokožce dětí. Matrace má praktický snímatelný potah se zipem, který usnadňuje jeho praní. Matrace je střední tuhosti H3 (na stupnici tvrdostí H1-H5), vhodná i do cestovních postýlek.

MATERIÁL MATRACE - KOKOS
Díky svým přirozeným antibakteriálním a antialergickým vlastnostem jsou kokosové matrace skvělou volbou pro lidi trpící alergiemi nebo potížemi s dýchacími cestami. Kokosové matrace jsou tvrdší a pevnější než jiné typy matrací, což páteři poskytuje výbornou oporu a pomáhá při správném držení těla.

MATERIÁL MATRACE - POHANKA

Pohanka má přirozenou schopnost udržovat matraci dobře ventilovanou a odvádět vlhkost. To může přispět k udržení optimálního mikroklimatu pro spánek. Pohanková vrstva je hypoalergenní, což znamená, že je méně pravděpodobné, že vyvolá alergické reakce u osob trpících alergiemi na prach nebo jiné alergeny spojené s matracemi. Poskytuje také dobrou podporu díky své schopnosti přizpůsobit se tvaru těla. To může pomoci udržet páteř v optimální poloze a snížit tlak na klíčové body, jako jsou ramena, boky a krční páteř. Pohanková vrstva navíc poskytuje zdravou masáž (antidekubitní vlastnosti), která zlepšuje krevní oběh.
  • 10. 4. 2024, 10:19

  • Zobrazení

    13

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

Ultrazvukový aroma difuzér
Chicco Nosítko dětí
Dětské nosítko Manduca XT
Ultrazvukový aroma difuzér
Chicco Nosítko dětí
Dětské nosítko Manduca XT

Kategorie