Odpovědět na inzerát

Použité zboží k prodeji

Nabízím loňskou sezonu používanou šnorchlovací masku, s níž si Vaše dítko užije plno zábavy. Je v tyrkysovo - oranžovém provedení. Součástí je přenosná ochranná taška, v níž je maska uložena, když se nepoužívá. Jako nová, po jednom dítěti, bez vad, již však malá. Vše detailně nafoceno; fotky 1 až 4 jsou reálný stav, zbytek katalogové fotky výrobce. Preferuji osobní předání Ostrava, lze však rovněž zaslat v balíku. Ihned k odeslání !
.................................................
Užitečné informace: Na jakém principu funguje maska Easybreath? Čerstvý vdechovaný vzduch směřuje nejdříve na sklo, než je vdechnutý ústy či nosem. Tento neustálý přívod čerstvého vzduchu zabraňuje zamlžování. Vzduch obohacený o vlhkost a CO₂ je následně vypouštěn z masky přes kanálky a rám masky. Tak dochází k pravidelné výměně vzduchu. Vstupující a vystupující vzduch jsou od sebe odděleny tak, abyste vždy vdechovali jen čerstvý vzduch. Velikost celoobličejové masky je uzpůsobena dětskému obličeji. Exkluzivní koncepce proudění vzduchu zabraňuje zamlžování. Širokoúhlé zorné pole s efektem 180°. Speciálně designovaný šnorchl zabraňuje pronikání vody.
.................................................
Důležité upozornění:
Masku nikdy nepoužívejte bez šnorchlu. Pozor na písek. Masku nikdy nepokládejte na písek, který může sklo snadno poškrábat. Uchovávejte na suchém a větraném místě, chraňte před přímým světlem.
................................................
Materiál: Lícnice: 100% silikon. Rám: 100% polypropylen. Šnorchl: 100% polykarbonát-akrylonitril-butadien-styren. Maska: 100% polykarbonát.
.....................
▶►▷ V případě dalších dotazů k tomuto zboží mne kdykoliv kontaktujte ☼ baronka-shop@centrum.cz ◀
  • Rozměry: Výška: 23 cm. Šířka: 15 cm. Tloušťka: 11 cm.
  • Velikost: S
  • Značka: decathlon
  • Poštovné a balné: Individuální doprava 79; Kč
  • Doposud žádný zájemce
cena: 399
Prosím, uvádějte u objednávky kompletní adresu včetně tel. kontaktu, pomůže to přepravci urychlit dodání Vašeho balíku. Děkuji :)

* Takto označená pole jsou povinná
*