Zobrazit přihlášovací formulář

Dětská šnorchlovací maska Easybreath vel. 6–10 let

Administrace

Dětská šnorchlovací maska Easybreath vel. 6–10 let

399 Kč
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 79 Kč
Nabízím loňskou sezonu používanou šnorchlovací masku, s níž si Vaše dítko užije plno zábavy. Je v tyrkysovo - oranžovém provedení. Součástí je přenosná ochranná taška, v níž je maska uložena, když se nepoužívá. Jako nová, po jednom dítěti, bez vad, již…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 19. 11. 2006
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Dětská šnorchlovací maska Easybreath vel. 6–10 let

399 Kč
Koupit
Prosím, uvádějte u objednávky kompletní adresu včetně tel. kontaktu, pomůže to přepravci urychlit dodání Vašeho balíku. Děkuji :)
Nabízím loňskou sezonu používanou šnorchlovací masku, s níž si Vaše dítko užije plno zábavy. Je v tyrkysovo - oranžovém provedení. Součástí je přenosná ochranná taška, v níž je maska uložena, když se nepoužívá. Jako nová, po jednom dítěti, bez vad, již však malá. Vše detailně nafoceno; fotky 1 až 4 jsou reálný stav, zbytek katalogové fotky výrobce. Preferuji osobní předání Ostrava, lze však rovněž zaslat v balíku. Ihned k odeslání !
.................................................
Užitečné informace: Na jakém principu funguje maska Easybreath? Čerstvý vdechovaný vzduch směřuje nejdříve na sklo, než je vdechnutý ústy či nosem. Tento neustálý přívod čerstvého vzduchu zabraňuje zamlžování. Vzduch obohacený o vlhkost a CO₂ je následně vypouštěn z masky přes kanálky a rám masky. Tak dochází k pravidelné výměně vzduchu. Vstupující a vystupující vzduch jsou od sebe odděleny tak, abyste vždy vdechovali jen čerstvý vzduch. Velikost celoobličejové masky je uzpůsobena dětskému obličeji. Exkluzivní koncepce proudění vzduchu zabraňuje zamlžování. Širokoúhlé zorné pole s efektem 180°. Speciálně designovaný šnorchl zabraňuje pronikání vody.
.................................................
Důležité upozornění:
Masku nikdy nepoužívejte bez šnorchlu. Pozor na písek. Masku nikdy nepokládejte na písek, který může sklo snadno poškrábat. Uchovávejte na suchém a větraném místě, chraňte před přímým světlem.
................................................
Materiál: Lícnice: 100% silikon. Rám: 100% polypropylen. Šnorchl: 100% polykarbonát-akrylonitril-butadien-styren. Maska: 100% polykarbonát.
.....................
▶►▷ V případě dalších dotazů k tomuto zboží mne kdykoliv kontaktujte ☼ baronka-shop@centrum.cz ◀
  • Značka

    Decathlon

  • Velikost

    S

  • Rozměry

    Výška: 23 cm. Šířka: 15 cm. Tloušťka: 11 cm.

  • 21. 5. 2024, 20:14

  • Zobrazení

    47

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

Fialová hřejivá vesta vel. 5-6 let
Růžový batoh Peppa Pig, 2-4y

Kategorie