Odpovědět na inzerát

Nové zboží k prodeji

Dnes už 34 kilo dole!!!!
Chcete taky? Už Vás nebaví držet diety, které se vám odmění jo-jo efektem? Už nechcete trápit své tělo tvrdým cvičením a mučit své chuťové buňky nesmyslnými dietami??? Ani mě už toto neustálé trápení nebavilo, tak jsem vyzkoušela něco, co mě přesvědčilo, MÁM DOLE 34 kg a přesvědčilo to nejen mě, ale i mou báječnou kamarádku, která shodila 17 kilogramů, jejího manžela, který má dole 32 kilo za rok a spoustu dalších lidí!!!

Nečekejte až se u Vás projeví zdravotní potíže, protože od hubnutí se odvíjí náš zdravotní stav. Počínaje únavou, zácpou, špatným zažíváním, rozházeným metabolismem a podobně. Nésledně pak přidou další potíže, jako vysoký tlak, krevní cukr, vysoký cholesterol, problémy srdce a cév - infarkty, mozková mrtvice, rakovina tlustého střeva a další závažné zdravotní problémy.
Nečekejte až bude pozdě, ale začněte s tím něco dělat. :)
Pomohu a poradím Vám, jak tomu všemu předejít.
  • Značka: ČESKÝ VÝROBCE
  • Již odpovědělo 8 zájemců
cena: 1
Abyste dostali k produktům OKG záruku, nakupujte od autorizovaných partnerů, které poznáte, tak, že mají v inzerci uvedeno své jméno a registrační číslo. U těch, kteří uvedeno nemají, nemáte záruku žádnou, nejsou autorizovaní firmou OKG

* Takto označená pole jsou povinná
Věc nelze okamžitě rezervovat, již o ni projevil zájem jiný zájemce
*