Odpovědět na inzerát

Nové zboží k prodeji

Hledáme s manželem do našeho týmu nové tváře.
Jedná se z počátku o přivýdělek a dle odvedené práce a snahy Vám bude odměnou stále se zvedající příjem. Jedná se o spolupráci s českou firmou - brněnskou, hledáme kohokoliv, kdo se nebojí komunikace s novými lidmi, hledáme lidi, kteří si rádi povídají. Je jedno, jaké je Vaše vzdělání, ale záleží, zda se chcete učit novým věcem. Tato práce je vhodná, jak pro maminky na mateřské dovolené, lidi v důchodě, pracující, OSVč, nezaměstnaní. Pracujeme s celou ČR prostřednictvím internetu, denně se věnujeme všem, kteří to potřebují a učíme tak dlouho, dokud je to potřeba. Musíte splňovat minimální věk 18 let.
Poradím Vám jak si vydělat peníze. A opravdu stačí tak málo, chtít, mít sen a trpělivost.
Než se rozhodnete napsat, rádi bychom jěště věděli, Vaše jméno, kolik je Vám let, odkud pocházíte, jaké máte sny a cíle, čeho byste chtěli v budoucnu dosáhnout.
  • Značka: ČESKÁ SPOLEČNOST
  • Již odpovědělo 13 zájemců
cena: 0
Původní cena: 1 Kč
Abyste dostali k produktům OKG záruku, nakupujte od autorizovaných partnerů, které poznáte, tak, že mají v inzerci uvedeno své jméno a registrační číslo. U těch, kteří uvedeno nemají, nemáte záruku žádnou, nejsou autorizovaní firmou OKG

* Takto označená pole jsou povinná
Věc nelze okamžitě rezervovat, již o ni projevil zájem jiný zájemce
*