Odpovědět na inzerát

-16%
SLEVA NOVÉ ZBOŽÍ

Vládci podzemí

Nové zboží ve slevě

Vydali jste se někdy s družinou dobrodruhů do podzemních chodeb dobývat slávu, zkušenosti a získat nějaký ten poklad? A zamysleli jste se někdy nad tím, jak složité je takové podzemí plné chodeb a nestvůr vybudovat a provozovat? Ne?

Tak nyní si to budete moci zkusit. Vžijte se do role vládce podzemí, svolejte své služebníčky, vybudujte síť chodeb a místností, nastražte v nich pasti, najměte nestvůry, a zkuste zabránit hrdinům, aby vám vaše dílo dobyli a vyrabovali. Uvidíte, že se od nynějška budete na temná zákoutí různých doupat a jejich obyvatele dívat úplně jiným pohledem! Každý kdo někdy hrál klasické RPG to zná.

Neohrožený bojovník, moudrý čaroděj a šikovná zlodějka se sejdou v krčmě u městských hradeb nad korbelem piva či vína, a než skončí noc, je tu nerozlučná družinka připravená zbavit svět všeho zla. A podívejme, zrovna támhle za městem se usídlil nějaký Temný pán. Provrtal kopec tunely, ty pak zabydlel zlými stvůrami, ke vchodům nastražil pasti a všeobecně se chová temně a podezřele. Kdo ví, jaké poklady tam skrývá! A tak naši hrdinové dají ještě jednu rundu, a ráno, jen co kohout zakokrhá (nebo nejpozději k večeru, až se vyspí z opice) vyrazí podzemí dobýt a zlotřilého vládce ztrestat ve jménu Dobra... a samozřejmě také pro nějaké ty poklady a zkušenosti. Je to všeobecně uznávaný postup, a každý správný dobrodruh souhlasně pokýve hlavou, že tak to má být.

VĚK HRÁČŮ: od 12 let
POČET HRÁČŮ: 2 až 4
DOBA HRANÍ: dlouhotrvající hra - asi 60 až 120 minut
  • Značka: MINDOK
  • Poštovné a balné: ČP doporučeně 99; ČP balík na poštu 139; ČP balík do ruky 159; Zásilkovna 69; Na dobírku 50; Kč
  • Již odpověděli 2 zájemci
cena: 840
Původní cena: 990 Kč

* Takto označená pole jsou povinná
Věc nelze okamžitě rezervovat, již o ni projevil zájem jiný zájemce
*