Zobrazit přihlášovací formulář

Vládci podzemí

Administrace

Vládci podzemí

840 Kč 990 Kč
Zaujalo 2 uživatele
Doprava: od 50 Kč
Vydali jste se někdy s družinou dobrodruhů do podzemních chodeb dobývat slávu, zkušenosti a získat nějaký ten poklad? A zamysleli jste se někdy nad tím, jak složité je takové podzemí plné chodeb a nestvůr vybudovat a provozovat? Ne? Tak nyní si to…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 21. 2. 2008
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Vládci podzemí

840 Kč
Koupit
Vydali jste se někdy s družinou dobrodruhů do podzemních chodeb dobývat slávu, zkušenosti a získat nějaký ten poklad? A zamysleli jste se někdy nad tím, jak složité je takové podzemí plné chodeb a nestvůr vybudovat a provozovat? Ne?

Tak nyní si to budete moci zkusit. Vžijte se do role vládce podzemí, svolejte své služebníčky, vybudujte síť chodeb a místností, nastražte v nich pasti, najměte nestvůry, a zkuste zabránit hrdinům, aby vám vaše dílo dobyli a vyrabovali. Uvidíte, že se od nynějška budete na temná zákoutí různých doupat a jejich obyvatele dívat úplně jiným pohledem! Každý kdo někdy hrál klasické RPG to zná.

Neohrožený bojovník, moudrý čaroděj a šikovná zlodějka se sejdou v krčmě u městských hradeb nad korbelem piva či vína, a než skončí noc, je tu nerozlučná družinka připravená zbavit svět všeho zla. A podívejme, zrovna támhle za městem se usídlil nějaký Temný pán. Provrtal kopec tunely, ty pak zabydlel zlými stvůrami, ke vchodům nastražil pasti a všeobecně se chová temně a podezřele. Kdo ví, jaké poklady tam skrývá! A tak naši hrdinové dají ještě jednu rundu, a ráno, jen co kohout zakokrhá (nebo nejpozději k večeru, až se vyspí z opice) vyrazí podzemí dobýt a zlotřilého vládce ztrestat ve jménu Dobra... a samozřejmě také pro nějaké ty poklady a zkušenosti. Je to všeobecně uznávaný postup, a každý správný dobrodruh souhlasně pokýve hlavou, že tak to má být.

VĚK HRÁČŮ: od 12 let
POČET HRÁČŮ: 2 až 4
DOBA HRANÍ: dlouhotrvající hra - asi 60 až 120 minut
  • 17. 4. 2024, 23:36

  • Zobrazení

    594

  • Oblíbené

    1

Další nabídky bazárku

Mafia
Nové
bonaparte

Mafia

Veselá farma
Nové
ALBI

Veselá farma

Cabo da Roca
Nové
DINO TOYS

Cabo da Roca

Flotilla
Nové
BONAPARTE

Flotilla

Napínavá desková hra "Fantom"
Baby Otisk - děvčátko
BabyOtisk – dvojrámek s růžovou a modrou paspartou
Baby Otisk - chlapeček
Nové
BABY OTISK

Baby Otisk - chlapeček

Baby Otisk – dvojrámeček bílý
Baby Otisk – dvojrámeček modrý
Pizza párty
Karetní triky
Nové
DINO TOYS

Karetní triky

Kategorie