Odpovědět na inzerát

Nové zboží k prodeji

Korekční krém neutralizující žluté tóny. L´Oréal Professionnel Série Expert Vitamino Color AOX obsahuje koktejl antioxidantů, který spolehlivě chrání vlasy před žlutými tóny a ztrátou barvy. Jemný krém o vlasy šetrně pečuje, vyživuje je a do hloubky hydratuje. Zanechává vlasy hedvábně jemné a dokonale pružné. Výživný vlasový krém Expert Vitamino Color AOX spolehlivě vlasy chrání před vnějšími škodlivými vlivy, ochrání je před sluncem, kyslíkem i vodou. Přípravek obsahuje unikátní složení s formulí A-OX, obohacené o deriváty tokoferolu, panthenol a neohesperidin. Zajišťuje tak velmi účinnou ochranu barvy vlasů před žlutými odlesky, navrací jim zdraví, krásu i přirozený lesk. Vlasy obarvené na blond ztrácí časem svoji svěžest a vznikají na nich nehezké žluté odstíny. Korekční krém pomáhá vlasům udržovat svěžest a přirozenou krásu. Jedinečným způsobem vlasy zpevňuje, posiluje jejich obranyschopnost a usnadňuje jejich rozčesávání.

Účinky:
- neutralizuje žluté tóny ve vlasech
- vyživuje a hloubkově hydratuje vlasy
- zanechává vlasy hedvábně jemné a zářivě lesklé
- chrání vlasy před ztrátou a znehodnocením barvy
- dodává vlasům pružnost, pevnost a sílu
- posiluje obranyschopnost vlasů
- navrací vlasům zdraví a přirozenou krásu
- dodává vlasům svěžest
- usnadňuje rozčesávání vlasů

Složení:
Koktejl antioxidantů AOX - dokonale chrání barvené vlasy před vznikem žlutých odstínů a dodává jim výživu i lesk, obsahuje neohespiridin, tocopherol, panthenol a UV filtry, spolehlivě chrání barvu vlasů před vlivy vody, kyslíku i UV záření.

Typ vlasů:
Pro blond vlasy.

Jak aplikovat:
Rovnoměrně aplikujte krém na umyté, ručníkem prosušené vlasy a nechte působit 5 - 10 minut. Poté přípravek pečlivě opláchněte.
  • Značka: LOREAL
  • Poštovné a balné: PPL 85; Kč
  • Již odpovědělo 6 zájemců
cena: 259

* Takto označená pole jsou povinná
Věc nelze okamžitě rezervovat, již o ni projevil zájem jiný zájemce
*