Odpovědět na inzerát

Použité zboží v akci

Pěkný, zachovalý a zcela funkční velmi teplý a nepromokavý komplet na lyže boby a zimní radovánky. Malinové robusní a opravdu teplé a "vysoké" oteplovačky H&M s laclem a posuvnými kšandami - vydrží až do velikosti 116. Zábrany v nohavicích, nohavice a pas utahovatelný suchými zipy - stejně jako rukávy bundy. Zesílený zadeček a kolínka - trochu povrchově poškrábané od sněhu a na hraně nohavic nepatrný náznak ochození. Smetanová zimní bunda NEXT se sněžným pásem a s modrými dopňky a podšitá modrým flísem. Má všechny vychytávky - poutko na rukavice, odepínací kapuca - tvoří pěkně kuklu, vnitřní kapsička a jedna i na rukávku - bundička stále moc pěkná - jen opět kosmetická vada - na jednom rukávku "poškrabání" suchým zipem kapuce. Pouze jako celek - MĚŘTE!! a při koupi dalších 4 položek z tohoto alba hradím poštovné!!!
  • Rozměry: min. celková délka oteplovaček - 97cm + dalších 10cm, délka od průramků - 71cm, od pasu 63/42cm, šířka v průramcích 34cm, délka bundy 48cm, šířka 40cm, rukáv od krku 46cm
  • Velikost: 110
  • Značka: H&M
  • Poštovné a balné: 86 Kč
  • Doposud žádný zájemce
cena: 799
odeslání balíků: z důvodů pobytu a práce v zahraničí , může být zaslán i s měsíčním zpožděním! Domluva nutná! Další balíky až koncem května!!!! Pokud neakceotujete: NEOBJEDNÁVEJTE!

* Takto označená pole jsou povinná
*