Mimibazar prochází velkými změnami a tato stránka se do nové podoby teprve připravuje.
Zavřít 

PODMÍNKY PRODEJE

Michala V. (miskamisska) ID 82092
mimibazar.cz/miskamisska
Oblast: Praha - východ
+PŘIDAT K OBLÍBENÝM (přihlášení)
Registrace: 30.9.2007
Naposledy: 19.3.2024 6:10 DNES
Aktualizace: 19.3.2024 6:10 DNES
INZERTNÍ FOTOGRAFIE 100|2
prodám | koupím
vyměním | věnuji | půjčím
zdarma k objednávce
slevy | akce | vzkazy
odkazy na aukce
PROBÍHAJÍCÍ AUKCE
PODMÍNKY PRODEJE
HODNOCENÍ 1308
VŠECHNY FOTOGRAFIE 184
Rodinné fotky
Scrapbook
Módní show
Spokojení zákazníčci
Moje hobby
Zahrada
Naše bydlení
Dekorace
Poradna
Domácí mazlíčci
Sběratelství
Naše úlovky
KOMENTÁŘE
VTÍPKY 0
RECEPTY 0
NÁVODY 0
Čtěte pozorně podmínky prodeje! Při koupi 5 položek z JEDNOHO alba pošta ZDARMA! Sety NEDĚLÍM A MĚNÍM - POUZE za GASTRO, VITAL, FLEXI PASSY, ZLATO, vitamíny pro děti. Rezervace max. 24 hodin, balíky posílám max. 1x týdně - termín vždy pod inzerátem!
Stáhnout aktuální Podmínky prodeje ve formátu PDF
Milé maminky (tatínkové:-))),
jsem moc ráda, že jste si od nás z alba vybrali:-) a žádostí o zaslání platebních podkladů dáváte najevo souhlas s cenou věci včetně poštovného a balného a dále se seznámením se s podmínkami prodeje, které jsem "vypilovala" především na základě mnohaletých zkušeností s prodejem zde na MMB:-)

Věcičky, které prodávám, jsou více či méně nošené, občas i nové(nevhodné dárky, netrefená velikost, zapomenuté věci ...) a to buď po mně, manželovi a rodičích, po naší dceři nebo po synovi i občas po dětech příbuzných a kamarádů.

Zboží zasílám po připsání peněz na účet a to POUZE ELEKTRONICKY PŘEVODEM!!! při platbě složenkou či vkladem je celkoá částka o 50 korun vyšší - účtuje si to banka!!! Neposílám na dobírku.
Pokud se nedohodneme jinak, zboží posílám od 1.2.2015 jako cenný balík a poštovné je minimálně 65 KORUN, VÝJIMEČNĚ MENŠÍ VĚCI DOPORUČENĚ - PROSÍM BERTE TOTO NA VĚDOMÍ a pokud nechcete uvedené poštovné akceptovat, prosím nenakupujte, rozhodně Vás nenutím ani nepřemlouvám:-))) a NA POZDĚJŠÍ REKLAMACE NEBERU ZŘETEL!!! Částky zaokrouhluji s poštovným na koncové číslo 0 nebo 5, a takto si hradím bankovní poplatky a balicí materiál. Pokud se mi neozvete do 3 dnů po obdržení balíčku - lze vytrasovat každou doporučenou zásliku či balík, předpokládám, že je vše v pořádku a podací lístek likviduji!!!


V případě zájmu o mé věci očekávám, že v případě skutečně vážného zájmu reagujete na mou odpověď a informace ohledně platby do 24 hodin a do pěti pracovních dnů dorazí platba - pokud se nedohodneme jinak, jinak Vás jako zájemce anuluji a zboží poskytuji dalšímu zájemci!!

Pokud ale napíšete, že o věci máte zájem a neuhradíte je do týdne od obdržení platebních podkladů, píšu NEGATIVNÍ HODNOCENÍ pro nespolehlivost a blokování věcí - prosím berte to na vědomí, toto chování se bohužel neuvěřitelně množí:-(

POKUD MÁM VÍCE ZÁJEMCŮ, TAK PŘEDNOST MÁ VŽDY TEN, KDO ZÁVAZNĚ OBJEDNÁ A CHCE PODKLADY K ZÁVAZNÉ PLATBĚ nebo má zájem o více věcí:-), TAKŽE MŮŽE BÝT TŘEBA I DRUHÝ V POŘADÍ!!!! - zvláště pokud první se ptá na další podrobnosti, smlouvá o ceně apod.Také pokud vidím, že navštěvujete svou stránku na MMB a přesto od Vás nemám žádnou odpověď ani po další výzvě, anuluji Vás jako zájemce. Stejně tak, pokud je dotaz směřován na rozměry, kvalitu, dostupnost atd... pokud se zájemce neozve a nereaguje na mou odpověď, přestože vidím, že MMB navštěvuje, anuluji ho!!!

Máte-li zájem o věcičky a nestačí Vám informace pod fotečkami(snažím se co nejvěrněji popsat včetně všech vad a nedostatků, ale stane se, že mohu něco malého přehlédnout - jsem také jenom člověk:-))) - ale pořád - jedná se o věci BAZAROVÉ!!! - ráda zašlu podrobnější popis, případně více fotek. Věci, které jsou používané nebo nošené nejsou nové, i když uvádím třeba super stav!!!




!!!!!!!!!!!!!! Prosím, čtěte POZORNĚ všechny informace a raději se předem ptejte, ať nedochází k nedorozuměním a nepříjemnostem, protože zaplacené zboží NEBERU ZPĚT, pokud je to na základě Vámi špatně přečteného popisu nebo argumentace typu "barva je odlišná od popisu nebo mé představy", "stav neodpovídá ceně" nebo dokonce kvůli věci , která byla zdarma k objednávce ..... každý máme jiné oko a kritéria. Co, mě se zdá super, může Vám připadat hrozné a naopak. Pokud něco přehlédnu, což se může stát a chcete zboží vrátit - v souladu s kupní smlouvou - ale to POUZE jde-li o VADU, která činí věc NEUPOTŘEBITELNOU(troufám si však tvrdit, že takovou vadu nelze přehlédnout) - náklady s poštou a převodem nehradím (riziko prodeje bazárkového zboží). Peníze tím spíše nevracím, pokud jste mě přeci jen "ukecali" k nějaké další slevě:-)). Dle KUPNÍ SMLOUVY - v případě nalezené neuvedené vady - má kupující PRÁVO NA PŘIMEŘENOU SLEVU ze sjednané ceny odpovídající povaze a rozsahu vady. Akceptuji však pouze reklamace z objektivních důvodů maximálně do 3 dnů od obdržení zásilky, proto prosím, aby si maminky při převezetí zboží řádně prohlédly. Není možné po 14 dnech nošení nebo používání psát, že má věc flek, dírku apod. PROSÍM AKCEPTUJTE TO, jinak radím, kupujte raději v kamenném obchodě zboží nové!!! !!!!!!!!!!!!!!!
I když některé věci prodávám nepoužité, ve většině případů od nich nemám paragon, a tak jsou to stále věci bazárkové a nevztahuje se tedy na ně tudíž záruka!!!!


Protože jsem většinu svého času v zahraničí (v zaměstnání mnohdy i o víkendu) a mám děti a 2 domácnosti, balíčky posílám 1x týdně, takže počítejte s tím, že od objednávky přes zaplacení, odeslání a doručení balíčku může uplynout 3-14dní! O odeslání balíčku vždy informuji:-) a stejně tak hned v úvodu o termínu nejbližšího možného odeslání - to ale znamená, že již před tímto termínem mám od Vás peníze na účtu!!!!!




Přeji příjemné nakupování:-)))
Míša
Podmínky byly naposledy upraveny: 30.4.2016, 17:28
Reklama | Podmínky serveru | Ceník členství | Návod pro inzerci | Desatero | Ochrana kupujících | Dobrý prodejce | Osobní údaje | Kontakt | Jednotné kontaktní místo
Autorská práva k publikovaným materiálům | Podmínky pro užívání služby informační společnosti | Informace o zpracování osobních údajů | Informace o fungování interního systému
Cookies | Nastavení soukromí | Vlastnická struktura

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu