Odpovědět na inzerát

Nové zboží ve slevě

JIŽ JEN 1 KUS ! Mateřské těhotenské i tzv. ,,kojící" pyžamo s tříčtvrtečními capri kalhotami přizpůsobené pro pohodlné a bezpečnější kojení.
Motiv: Ptáčci v hnízdě

Pod překladem látky je na každé straně průstřih - otvor pro snadnější přístup při kojení.Nemusíte si vyhrnovat celý vršek pyžama a hlídat pak, aby vrstva látky nezakryla miminku nosánek. Oceníte to hlavně v noci, kdy budete unavená a nevyspalá. Některé mamči v tomto typu pyžamek ale běhají po bytě, či domě i přes den. Přijde-li návštěva, přehodíte si jen mikinu a vypadá to, že máte domácí oblek.

Toto chytré pyžamko Vám zaručí větší intimitu při kojení. Vše, co není určeno pro cizí oči, zůstane ukryto pod pyžamkem a miminko při tom může spokojeně papat. A i Vy se budete cítit lépe. Oceníte ho rozhodně v porodnici, kde budou i další maminky a jejich návštěvy. Stejně tak je užitečné pro maminky ve vícečlenných rodinách, nebo v situacích, kdy bude u Vás doma návštěva, či někdo cizí.

SKLADEM:
růžovo/růžové - vel. L


MÍRY:

Velikost...........................L
obvod hrudniku.............112
délka trika.......................75
obvod pasu.................88-108
NEZAPOMEŇTE, ŽE PŘED PORODEM A V DOBĚ KOJENÍ BUDETE MÍT VĚTŠÍ OBVOD PŘES HRUDNÍK.

Máte-li zájem, nahlédněte do e-shopu. Je tam více mateřských oděvů, než mám tady na MMB.

Příjemný nákup.
  • Velikost: L
  • Značka: VIENETTA SECRET
  • Poštovné a balné: ČP doporučené psaní 80; ČP balíkovna 65; Balíkovna na adresu 109; PPL 99; PPL Parcelshop 76; Zásilkovna na pobočku/Z-Box 87; Kč
  • Již odpověděl jeden zájemce
cena: 339
Původní cena: 389 Kč
Prodávající nezasílá do zahraničí.

* Takto označená pole jsou povinná
Věc nelze okamžitě rezervovat, již o ni projevil zájem jiný zájemce
*