Odpovědět na inzerát

Nové zboží k prodeji

velké balení 390ml 455,-

Vichy Dercos šampon proti lupům pro suché vlasy představuje první šampon s antirecidivní technologií s disulfidem selenia a cohesylem. Nejlepší způsob, jak se zbavit lupů, je zabránit jejich opakované tvorbě! Eliminuje lupy již po 1. týdnu užívání. Vlasy jsou ihned plné lesku a síly. Účinnost prodloužená až o 4 týdny i po ukončení kúry.

Nedostatek ceramidů zhoršuje soudržnost buněk vlasové pokožky a způsobuje jejich nadměrné odlupování. Tím vznikají lupy. Pro suchou pokožku hlavy jsou typické malé lehké lupy, viditelné na ramenou.

Aktivní látky:
•disulfid selenia - účinná látka, má trojí účinnek na vlasovou pokožku: odstraňuje mikroorganismy, omezuje tvorbu lupů a reguluje odlupování pokožky hlavy.
•cohesyl - pojivo, aktivně se podílí na obnově pokožky hlavy.
•Termální voda z Vichy - voda z pramene Lucas je obohacena o 17 minerálních a 13 stopových prvků. Termální voda z Vichy má zklidňující a posilující účinky, intenzivně omezuje štípání, svědění a pálení. Minimalizuje biologické projevy podráždění pleti. Má stimulační vliv na obranyschopnost pokožky a zásadně zvyšuje účinnost katalázy - enzymu, který chrání pleť před volnými radikály. Termální voda z Vichy je kvůli svým vlastnostem obsažena ve všech produktech kosmetiky Vichy.
  • Poštovné a balné: ČP doporučeně 55; ČP balík na poštu 79; ČP balík do ruky 120; Zásilkovna 65; Kč
  • Již odpovědělo 6 zájemců
cena: 319

* Takto označená pole jsou povinná
Věc nelze okamžitě rezervovat, již o ni projevil zájem jiný zájemce
*