Zobrazit přihlášovací formulář

DERCOS šampon proti suchým lupům

Administrace

DERCOS šampon proti suchým lupům

319 Kč
Zaujalo 6 uživatelů
Doprava: od 55 Kč
velké balení 390ml 455,- Vichy Dercos šampon proti lupům pro suché vlasy představuje první šampon s antirecidivní technologií s disulfidem selenia a cohesylem. Nejlepší způsob, jak se zbavit lupů, je zabránit jejich opakované tvorbě! Eliminuje lupy již…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 22. 4. 2010
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

DERCOS šampon proti suchým lupům

319 Kč
Koupit
velké balení 390ml 455,-

Vichy Dercos šampon proti lupům pro suché vlasy představuje první šampon s antirecidivní technologií s disulfidem selenia a cohesylem. Nejlepší způsob, jak se zbavit lupů, je zabránit jejich opakované tvorbě! Eliminuje lupy již po 1. týdnu užívání. Vlasy jsou ihned plné lesku a síly. Účinnost prodloužená až o 4 týdny i po ukončení kúry.

Nedostatek ceramidů zhoršuje soudržnost buněk vlasové pokožky a způsobuje jejich nadměrné odlupování. Tím vznikají lupy. Pro suchou pokožku hlavy jsou typické malé lehké lupy, viditelné na ramenou.

Aktivní látky:
•disulfid selenia - účinná látka, má trojí účinnek na vlasovou pokožku: odstraňuje mikroorganismy, omezuje tvorbu lupů a reguluje odlupování pokožky hlavy.
•cohesyl - pojivo, aktivně se podílí na obnově pokožky hlavy.
•Termální voda z Vichy - voda z pramene Lucas je obohacena o 17 minerálních a 13 stopových prvků. Termální voda z Vichy má zklidňující a posilující účinky, intenzivně omezuje štípání, svědění a pálení. Minimalizuje biologické projevy podráždění pleti. Má stimulační vliv na obranyschopnost pokožky a zásadně zvyšuje účinnost katalázy - enzymu, který chrání pleť před volnými radikály. Termální voda z Vichy je kvůli svým vlastnostem obsažena ve všech produktech kosmetiky Vichy.
  • 22. 12. 2022, 10:28

  • Zobrazení

    498

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

Vichy Dercos Kera-Solution
Dercos- Peelingový šampon proti lupům
Vichy Dercos Kera-Solution maska
AMINEXIL CLINICAL 5 - pro ženy
Společenské kalhoty Marks and Spencer vel. 42/14

Kategorie