Zobrazit přihlášovací formulář

Mineral booster 89

Administrace

Mineral booster 89

555 Kč
Zaujalo 7 uživatelů
Doprava: od 55 Kč
Laboratoře Vichy v roce 2018 zdolaly další historický mezník a vytvořily péči MINÉRAL 89, která obsahuje 89 % Mineralizující termální vody, kyselinu hyaluronovou a 9 dalších aktivních látek, které posilují přirozenou obranyschopnost pleti. POSILUJÍCÍ A…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 22. 4. 2010
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Mineral booster 89

555 Kč
Koupit
Laboratoře Vichy v roce 2018 zdolaly další historický mezník a vytvořily péči MINÉRAL 89, která obsahuje 89 % Mineralizující termální vody, kyselinu hyaluronovou a 9 dalších aktivních látek, které posilují přirozenou obranyschopnost pleti.
POSILUJÍCÍ A VYPLŇUJÍCÍ HYALURON-BOOSTER

Minéral 89 byl navržen tak, aby splňoval širokou škálu potřeb různých typů pleti. Jde o první denní booster od Vichy, jehož cílem je celkové posílení funkce kožní bariéry a obrana proti vnějším agresorům, kteří zhoršují kvalitu pleti a způsobují ztrátu hydratace a jasu. Je vhodný pro jakýkoliv typ pleti. Pro muže i ženy. Díky jeho účinkům je pleť den po dni silnější, svěží a vyplněná.
POUZE 11 INGREDIENCÍ PRO MAXIMÁLNÍ TOLERANCI

Mineralizující voda Vichy spolu s vysokou dávkou kyseliny hyaluronové a několika ingrediencemi nezbytnými pro stabilizaci a udržitelnost složení.

1) 89 % MINERALIZUJÍCÍ TERMÁLNÍ VODY VICHY - Bohatá na 15 vzácných minerálů s koncentrací 5,2 gramů na litr. Tato výjimečná voda, kterou stvořila příroda a nelze ji vyrobit uměle, nabízí pleti řadu benefitů, včetně jejího posílení.

2) KYSELINA HYALURONOVÁ PŘÍRODNÍHO PŮVODU - Pro vyplnění a hydrataci pleti. Funguje jako houba a dokáže zadržet velké množství vody. Na povrchu pleti vytváří jednotný film a chrání ji před vnějším podrážděním
  • Značka

    VICHY

  • Rozměry

    50ml

  • 28. 12. 2022, 19:56

  • Zobrazení

    461

  • Oblíbené

    1

Další nabídky bazárku

Korzetové plesové šaty vel. 40
Anabox Compat 7 dní
Nové
Anabox Compakt

Anabox Compat 7 dní

Čisticí jílová pleťová maska 2x6ml
Slow age noční, 50ml
plesove šaty vel. 44
SLOW AGE
Nové
VICHY

SLOW AGE

rifle vel. 86
Nové
86
BABY

rifle vel. 86

Slow age - oční krém
Hydranorme Pleťová emulze pro suchou pleť 40 ml
Čisticí jílová pleťová maska, 75ml

Kategorie