Odpovědět na inzerát

Použité zboží k prodeji

dvě velice hezké, zachovalé, slušivé a praktické bundičky, nošené, námi obě oblíbené, ale nezničené, bez fleků a děr, zipy v naprostém pořádku, pratelné v pračce:
1/ zimní teplá béžovo/modro/cihlová, vel. uvedena 104, pěkný stav (včetně kapuce - připnutí na zip, na foto není, ale přiložím), rukávy do gumky a na praktický suchý zip, kapsy se mi zdají reflexní, jediná větší vada - vytahané gumičky na stahování na bocích - viz. foto
2/ UŽ NENÍ černý bombřík (podzim a slabší zima) - moc slušívá, frajerská, syn v ní byl k nakousnutí:-), vel. 110, ale má být do pasu, tak raději také pro vel. 104, ať je kapku delší, pěkný stav, kapuce s um. kožíškem, odnímatelná na cvočky jediné větší vady - pár žmolíčů na bílé fleesové (nebo je to froté?) části v kapuci a na zádech a chybějící látková visačka na jenom zipu - viz. foto ČERNÁ UŽ NENÍ !!!!
.
Cena uvedena za kus, při koupi obou platím poštu!
  • Rozměry: 1/ béžová - celk. délka od ramene cca 45cm, průramky cca 40cm, rukáv od krku cca 50cm, od podpaží cca 30cm. 2/ bomber - délka od ramene cca 40cm, v průramcích cca 38cm, rukáv od ramene cca 51cm, od podpaží cca 32cm.
  • Velikost: 104
  • Značka: R.Y.B., REDACTION
  • Poštovné a balné: dle tarifu ČP Kč
  • Doposud žádný zájemce
cena: 129
Původní cena: 170 Kč

* Takto označená pole jsou povinná
*