Zobrazit přihlášovací formulář

Zimní bunda nejen pro chlapce TA CIHLOVÁ VLEVO !!!

Administrace

Zimní bunda nejen pro chlapce TA CIHLOVÁ VLEVO !!!

129 Kč 170 Kč
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 0 Kč
dvě velice hezké, zachovalé, slušivé a praktické bundičky, nošené, námi obě oblíbené, ale nezničené, bez fleků a děr, zipy v naprostém pořádku, pratelné v pračce: 1/ zimní teplá béžovo/modro/cihlová, vel. uvedena 104, pěkný stav (včetně kapuce - připnutí…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 16. 9. 2005
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Zimní bunda nejen pro chlapce TA CIHLOVÁ VLEVO !!!

129 Kč
Koupit
dvě velice hezké, zachovalé, slušivé a praktické bundičky, nošené, námi obě oblíbené, ale nezničené, bez fleků a děr, zipy v naprostém pořádku, pratelné v pračce:
1/ zimní teplá béžovo/modro/cihlová, vel. uvedena 104, pěkný stav (včetně kapuce - připnutí na zip, na foto není, ale přiložím), rukávy do gumky a na praktický suchý zip, kapsy se mi zdají reflexní, jediná větší vada - vytahané gumičky na stahování na bocích - viz. foto
2/ UŽ NENÍ černý bombřík (podzim a slabší zima) - moc slušívá, frajerská, syn v ní byl k nakousnutí:-), vel. 110, ale má být do pasu, tak raději také pro vel. 104, ať je kapku delší, pěkný stav, kapuce s um. kožíškem, odnímatelná na cvočky jediné větší vady - pár žmolíčů na bílé fleesové (nebo je to froté?) části v kapuci a na zádech a chybějící látková visačka na jenom zipu - viz. foto ČERNÁ UŽ NENÍ !!!!
.
Cena uvedena za kus, při koupi obou platím poštu!
  • Značka

    R.Y.B., REDACTION

  • Velikost

    104

  • Rozměry

    1/ béžová - celk. délka od ramene cca 45cm, průramky cca 40cm, rukáv od krku cca 50cm, od podpaží cca 30cm. 2/ bomber - délka od ramene cca 40cm, v průramcích cca 38cm, rukáv od ramene cca 51cm, od podpaží cca 32cm.

  • 25. 4. 2024, 20:59

  • Zobrazení

    458

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

Podzimní / jarní bunda s bavlněnou podšívkou v.128
Riflová košile vel. 116
Dvě prima trička nad pupek:-)... crop top
2x mikina Adidas a Ragazzi vel. 104
Kvalitní podzimní/jarní bunda s dinosaurem
Teplá zimní bunda
116
REBEL JNR

Teplá zimní bunda

Kategorie