Odpovědět na inzerát

Nové zboží k prodeji

S nástupem podzimu jsou tady nízké denní teploty, které mohou výrazně přispět k vzestupu akutního nebezpečí infekcí močových cest, kterým bývají postiženy velmi často právě ženy a děti. Toto onemocnění se bohužel drží na předních příčkách, co do počtu návštěv lékaře.
Moč zdravého člověka je sterilní. Obsahuje soli a odpadní látky, ovšem bez bakterií virů a plísní. Infekce vzniká, když mikroorganismy přilnou k ústí močové trubice a začnou se množit, přičemž se rozšiřují do močového měchýře, případně do ledvin. V 90 % případů je zánět způsoben bakteriemi Escherichia coli, za normálních podmínek žijícími v tlustém střevě. Projevuje se častým nutkáním na močení, které je provázeno pálením či řezáním a bolestmi v podbřišku. Neléčené infekce mohou přejít do chronické fáze a způsobovat další zdravotní komplikace, včetně infekcí ledvin (pyelonefritida).
Pomůže Vám OK Tau plus - VYLUČOVACÍ SYSTÉM, NERVOVÁ SOUSTAVA, PROČIŠTĚNÍ TĚLA
Díky jedinečné formě přípravku – s rozptýlenými pevnými částicemi – je zachován obsah vlákniny a stopových prvků.Obsahuje Omega nenasycené mastné kyseliny 3, 6 a 9, důležité pro náš organismus
PROČIŠTĚNÍ ORGANISMUOK TAU plus přispívá k pročištění organismu, především k regeneraci jaterní tkáně, podporuje čištění cév.
VYLUČOVACÍ SYSTÉMOK TAU plus má blahodárné účinky na celý vylučovací systém, především na ledviny a také na prostatu.
PODPORA ZAŽÍVÁNÍOK TAU plus podporuje zažívání - činnost slinivky a střev.
NERVOVÁ SOUSTAVAOK TAU plus příznivě působí na nervovou soustavu.
OCHRANA ORGANISMUOK TAU plus pomůže chránit organismus před volnými radikály, které způsobují stárnutí, vznik chronických zánětů a rakoviny.
OK TAU plusJe vyroben z pečlivě vybraných druhů rostlinných olejů (tykev, světlice
  • Značka: ČESKÝ VÝROBEK
  • Poštovné a balné: 60 Kč
  • Již odpověděl jeden zájemce
cena: 990
Abyste dostali k produktům OKG záruku, nakupujte od autorizovaných partnerů, které poznáte, tak, že mají v inzerci uvedeno své jméno a registrační číslo. U těch, kteří uvedeno nemají, nemáte záruku žádnou, nejsou autorizovaní firmou OKG

* Takto označená pole jsou povinná
Věc nelze okamžitě rezervovat, již o ni projevil zájem jiný zájemce
*