Odpovědět na inzerát

Nové zboží k prodeji

Dětské antibakteriální punčocháče vyrobené z bambusového vlákna v černé barvě s výraznou špičkou, patou a lemem.

Velikosti: 62, 68, 74, 80-86, 92-98, 98-104, 110-116, 122-128

Barvy: bílá, béžová, hnědá, tmavěmodrá, růžová, černá s tyrkysem, černá s růžovou


Dětské antibakteriální, antibiotické a protiplísňové punčocháče vyrobené z bambusového vlákna - vhodné pro alergiky.

Bambusové vlákno z přírodního bambusu je jemné, měkké na dotek, prodyšné a antibakteriální, tedy zabaraňující tvorbě bakterií a plísní. Odvádí vlhkost a propouští vzduch. Díky tomu pokožka dýchá a vlákno se nelepí na kůži.

Bambusové vlákno je přírodní vlákno získávané z bambusu rostoucího v tropických zemích v prostředí bez pesticidů a zpracovává se na přízi bez přidávání chemikálií. Je prodyšné, jemné, měkké na omak a má hedvábný lesk.

Vlákno je je antistatické a díky unikátnímu složení bambusových vláken, jejichž průřez je tvořen rozličnými mikroskopickými mezírkami, dokáže odvést až 4x více vlhkosti než bavlna.

Bambus dýchá, zahřívá i chladí. Díky struktuře vlákna je v horkém počasí o 2-3 stupně chladnější než bavlna a naopak - v chladu příjemně zahřívá.

Bambus obsahuje složku zvanou "bamboo kun", která má přirozené antibakteriální a bakteriostatické vlastnosti, které tyto rostliny chrání před bakteriemi a plísněmi. Testy prokázaly, že přírodní bambusové vlákno má stejné vlastnosti jako sama rostlina a přítomnost bambusového vlákna dokáže zničit až 70% nežádoucích bakterií.

Složení: 80% bambus, 18% polyamid, 2% elastan
ZNAČKA: TREPON
  • Velikost: 86
  • Poštovné a balné: ČP doporučené psaní 78; ČP balík na poštu 99; ČP balík do ruky 119; ČP balíkovna 65; Osobně 0; Zásilkovna na pobočku/Z-Box 85; Kč
  • Již odpovědělo 7 zájemců
cena: 189

* Takto označená pole jsou povinná
Věc nelze okamžitě rezervovat, již o ni projevil zájem jiný zájemce
*