Odpovědět na inzerát

Nové zboží k prodeji

OD KVĚTNA ♥rostlina proti nespavosti a oparům♥ ČERSTVÁ NAŤ MEDUŇKY lékařské (Melissa officinalis). Meduňka je vhodná na čaje, do salátů, či jiných mlsek, ale i pro jiné bylinné produkty a výrobky, např. do vonných polštářků, do směsí potpourri, do koupelových solí atd.
Meduňkový čaj z listů snižuje stres, uklidňuje, uvolňuje, zpříjemňuje spánek a zajišťuje dobré zažívání. Nově se uznávají protivirové účinky, zvláště u herpesvirů (opary). Z listů se rovněž připravuje meduňkový likér. Nať se používá v lidovém lékařství jako hypnotikum a sedativum. Používá se také jako koření. V kuchyni se pro svou citrusovou vůni za čerstva přidává do míchaných nápojů a ovocných salátů.

Z naší zahrádky naprosto bez syntetických vlivů, hnojení jen přírodní podle receptů z klášterních zahrad. Pěstována v čistém prostředí u lesa ve vyvýšených kamenných valech.

Cena za 10g (jeden dlouhý stvol je cca 10g) ♥Je možné větší množství♥

Dodávám samozřejmě nekvetoucí natě a před květem, balené v plastových krabičkách utěsněných stretch folií. Spotřebujte nejlépe ihned, ale pár dní vydrží v chladničce v uzavřené nádobě.

♥Nezasílám poštou - pouze OSOBNÍ PŘEDÁNÍ po domluvě v Praze na Budějovické (cca 1x týdně) nebo blízko Kamenice u Prahy (denně).

-

Meduňku je možné objednat také sušenou, ale je nutno počítat s delší dobou sušení, při ideálních podmínkách počítám nejméně týden. Sušíme ručně a poctivě tak, aby Meduňce zůstala sytá zelená barva a nerozpadala se rostlina na prach, jak je běžné v obchodech z velkovýrob.
  • Značka: NAŠE ZAHRADA
  • Již odpověděl jeden zájemce
cena: 11