Zobrazit přihlášovací formulář

Čerstvá nať MEDUŇKA, do nápojů, salátů, na opary

Administrace

Čerstvá nať MEDUŇKA, do nápojů, salátů, na opary

11 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo jednoho uživatele
OD KVĚTNA ♥rostlina proti nespavosti a oparům♥ ČERSTVÁ NAŤ MEDUŇKY lékařské (Melissa officinalis). Meduňka je vhodná na čaje, do salátů, či jiných mlsek, ale i pro jiné bylinné produkty a výrobky, např. do vonných polštářků, do směsí potpourri, do…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 3. 12. 2010
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Čerstvá nať MEDUŇKA, do nápojů, salátů, na opary

11 Kč
  • Popis zboží
OD KVĚTNA ♥rostlina proti nespavosti a oparům♥ ČERSTVÁ NAŤ MEDUŇKY lékařské (Melissa officinalis). Meduňka je vhodná na čaje, do salátů, či jiných mlsek, ale i pro jiné bylinné produkty a výrobky, např. do vonných polštářků, do směsí potpourri, do koupelových solí atd.
Meduňkový čaj z listů snižuje stres, uklidňuje, uvolňuje, zpříjemňuje spánek a zajišťuje dobré zažívání. Nově se uznávají protivirové účinky, zvláště u herpesvirů (opary). Z listů se rovněž připravuje meduňkový likér. Nať se používá v lidovém lékařství jako hypnotikum a sedativum. Používá se také jako koření. V kuchyni se pro svou citrusovou vůni za čerstva přidává do míchaných nápojů a ovocných salátů.

Z naší zahrádky naprosto bez syntetických vlivů, hnojení jen přírodní podle receptů z klášterních zahrad. Pěstována v čistém prostředí u lesa ve vyvýšených kamenných valech.

Cena za 10g (jeden dlouhý stvol je cca 10g) ♥Je možné větší množství♥

Dodávám samozřejmě nekvetoucí natě a před květem, balené v plastových krabičkách utěsněných stretch folií. Spotřebujte nejlépe ihned, ale pár dní vydrží v chladničce v uzavřené nádobě.

♥Nezasílám poštou - pouze OSOBNÍ PŘEDÁNÍ po domluvě v Praze na Budějovické (cca 1x týdně) nebo blízko Kamenice u Prahy (denně).

-

Meduňku je možné objednat také sušenou, ale je nutno počítat s delší dobou sušení, při ideálních podmínkách počítám nejméně týden. Sušíme ručně a poctivě tak, aby Meduňce zůstala sytá zelená barva a nerozpadala se rostlina na prach, jak je běžné v obchodech z velkovýrob.
  • 23. 9. 2023, 23:58

  • Zobrazení

    1 294

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

JAVOR KLEN - sazenice i malé stromky
semena Vistárie čínská - Wistaria sinensis
Břečťan popínavý, Hedera helix - vysoké 1 - 2, 5m
RŮŽE malé bílé mnohočetné voňavé květy - keř
PŘÍSAVNÍK PĚTIPRSTÝ, velký, letitý strom
9x sazenice a 4x keř MALINÍK sladkoplodý
trvalka VRBINA TEČKOVANÁ - vhodná i do jezírek
rozdávám odnože PŘÍSAVNÍKU - libovolný počet kusů
HOYA - VOSKOVKA MASITÁ s kovovou podpěrou srdce
13x Rostliny Wistárie čínská - Wistaria sinensis
Rozchodník - Sedum - skalničky
sukulent TLUSTICE CRASSULA MONSTROZA - Šrečí ucho

Kategorie