Odpovědět na inzerát

-34%
AKCE NOVÉ ZBOŽÍ

Vinaři 2. série (6DVD)

Nové zboží v akci

Vinaři II je pokračování veleúspěšného seriálu televize Prima.

Kultovní komediální seriál o víně a lidech kolem něj se vrací... Děj je opět prošpikován nepřeberným množství hlášek i řadou komických situací. Prostředí seriálu Vinaři 2 se přesunulo do malebných oblastí severních Čech, takže i vizuální stránka projektu je pro diváky velkým překvapením.

Jednotlivé komediální příběhy nasávají témata z malebného prostředí jihomoravských Křetic. I tím je seriál unikátní: komplet byl točen v exteriérech a pokud se točilo uvnitř, šlo o pronajaté domy. Pokud máte rádi laskavý a chytrý humor, určitě dejte seriálu Vinaři šanci, určitě vás nadchne svou pozitivní atmosférou. Seriál o víně a lidech kolem něj vás bude bavit – v hlavních rolích se objeví Václav Postránecký, Tereza Kostková a Hynek Čermák.

Farář Tomica (Pavel Liška) opouští milovanou křetickou farnost, protože je služebně převelen do severočeského Strdína. Se stěhováním a odlehčením nastalé situace mu pomáhají jeho nejbližší přátelé Pavlíček (Václav Postránecký), Vlček (Hynek Čermák), Tauš (Pavel Nečas), Hřebec (Tomáš Matonoha) a Machr (Lukáš Langmajer), kteří ho na cestě do Čech doprovázejí. Ve Strdíně se Moraváci potkají s partičkou Čechů a z jednoho večerního setkání v místní hospodě vzejde sázka, která zamotá celým dějem. Nezůstane však jen u obyčejné sázky. Případná výhra nad Čechy ale znamená, že se do akce musí zapojit i ostatní Moraváci. Další příběhy i nečekané nástrahy místních si bohatě užije každý člen Vlčkovy party.

Pavel Liška představitel faráře Tomicy o své postavě v pokračování Vinaři 2015 říká: Má postava je stejná, ale tentokrát se už více pracuje s motivy této postavy, se kterými se dříve nepracovalo. Například minulost Tomici. Víme, že byl v armád
  • Poštovné a balné: ČP doporučené psaní 79; ČP balík na poštu 139; ČP balík do ruky 159; ČP balíkovna 79; Balíkovna na adresu 119; Zásilkovna na pobočku/Z-Box 79; Zásilkovna na adresu 119; Kč
  • Doposud žádný zájemce
cena: 199
Původní cena: 299 Kč

* Takto označená pole jsou povinná
*