Zobrazit přihlášovací formulář

Vinaři 2. série (6DVD)

Administrace

Vinaři 2. série (6DVD)

199 Kč 299 Kč
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 79 Kč
Vinaři II je pokračování veleúspěšného seriálu televize Prima. Kultovní komediální seriál o víně a lidech kolem něj se vrací... Děj je opět prošpikován nepřeberným množství hlášek i řadou komických situací. Prostředí seriálu Vinaři 2 se přesunulo do…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 10. 1. 2006
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Vinaři 2. série (6DVD)

199 Kč
Koupit
Vinaři II je pokračování veleúspěšného seriálu televize Prima.

Kultovní komediální seriál o víně a lidech kolem něj se vrací... Děj je opět prošpikován nepřeberným množství hlášek i řadou komických situací. Prostředí seriálu Vinaři 2 se přesunulo do malebných oblastí severních Čech, takže i vizuální stránka projektu je pro diváky velkým překvapením.

Jednotlivé komediální příběhy nasávají témata z malebného prostředí jihomoravských Křetic. I tím je seriál unikátní: komplet byl točen v exteriérech a pokud se točilo uvnitř, šlo o pronajaté domy. Pokud máte rádi laskavý a chytrý humor, určitě dejte seriálu Vinaři šanci, určitě vás nadchne svou pozitivní atmosférou. Seriál o víně a lidech kolem něj vás bude bavit – v hlavních rolích se objeví Václav Postránecký, Tereza Kostková a Hynek Čermák.

Farář Tomica (Pavel Liška) opouští milovanou křetickou farnost, protože je služebně převelen do severočeského Strdína. Se stěhováním a odlehčením nastalé situace mu pomáhají jeho nejbližší přátelé Pavlíček (Václav Postránecký), Vlček (Hynek Čermák), Tauš (Pavel Nečas), Hřebec (Tomáš Matonoha) a Machr (Lukáš Langmajer), kteří ho na cestě do Čech doprovázejí. Ve Strdíně se Moraváci potkají s partičkou Čechů a z jednoho večerního setkání v místní hospodě vzejde sázka, která zamotá celým dějem. Nezůstane však jen u obyčejné sázky. Případná výhra nad Čechy ale znamená, že se do akce musí zapojit i ostatní Moraváci. Další příběhy i nečekané nástrahy místních si bohatě užije každý člen Vlčkovy party.

Pavel Liška představitel faráře Tomicy o své postavě v pokračování Vinaři 2015 říká: Má postava je stejná, ale tentokrát se už více pracuje s motivy této postavy, se kterými se dříve nepracovalo. Například minulost Tomici. Víme, že byl v armád
  • 23. 4. 2024, 18:19

  • Zobrazení

    467

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

Zralé víno - 2 díl
Nové
PAPÍROVÝ OBAL

Zralé víno - 2 díl

Mladé víno -3 díl
Nové
PAPÍROVÝ OBAL

Mladé víno -3 díl

Bouřlivé víno - 1.díl
Nové
PAPÍROVÝ OBAL

Bouřlivé víno - 1.díl

Jak básníci neztrácejí naději
Konec básníků v Čechách
Nové
PAPÍROVÝ OBAL

Konec básníků v Čechách

Jak básníkům chutná život
Nové
PAPÍROVÝ OBAL

Jak básníkům chutná život

Jak svět přichází o básníky
Jak básníci přicházejí o iluze
S tebou mě baví svět
Nové
PAPIROVÝ OBAL

S tebou mě baví svět

Colette
Nové
PLASTOVÝ OBAL

Colette

ŠVEJK 2 dvd DOBRÝ VOJÁK ŠVEJK + POSLUŠNĚ Hlásím
Báječná léta pod psa
Nové
PAPÍROVÝ OBAL

Báječná léta pod psa

Kategorie