Odpovědět na inzerát

Použité zboží k prodeji

Další díl akční záležitosti ze světa Hvězdných válek z pohledu třetí osoby, odehrávající se tentokrtát mezi 3. a 4. dílem filmu a uvádějící vás do role záporňáka – učedníka Darth Vadera, jehož cílem je zbavit celou galaxii existence rytířů Jedi.

V roli hlavního hrdiny budete čelit rúzným situacím s pomocí čtyř základních prostředků – sil. Jde o Force push (např. odhazování nepřátel), Force grip (naopak, přitahování nepřátel a objektů k sobě), Force repulse (schopnost odrážet nepřátele a objekty – jakýsi štít) a Force lightning (ničení nepřátel i objektů s pomocí řízených úderů bleskem).

Během hlavního dobrodružství pak narazíte nejenom na postavy známé, ale i zbrusu nové, vytvořené právě pro příběh hry. Co se lokací týče, čeká vás návštěva řady odlišných míst včetně planety Kashyyyk, TIE Fighter továrny, planety Raxus Prime, planety Felucia a dalších. Autoři navíc slibují, že rozhodnutí a vaše činy v různých situacích ovlivní další průběh hry, která bude disponovat několika odlišnými konci, jež prý otřesou řadami oddaných SW fanoušků.

Ultimate Sith Edition nově hráčům umožní plně se oddat v příběhu straně temné síly a také se střetnout se samotným Lukem Skywalkerem. To vše v třech zcela nových misích.
Hra je hraná minimálně,bez vad
  • Značka: XBOX 360
  • Poštovné a balné: ČP doporučeně 70; Zásilkovna 70; Kč
  • Doposud žádný zájemce
cena: 400

* Takto označená pole jsou povinná
*