Odpovědět na inzerát

Použité zboží k prodeji

Prodám světle hnědou zimní bundu Ladybird, velikost 128, na 7 - 8 let. Barva světle hnědá, uvnitř světle hnědá, uvnitř kapuce tmavě šedá umělá kožešinka, kolem kapuce tmavě hnědá umělá chlupatá kožešinka.
Materiál - vnější (horní) vrstva 70 % bavlna, 30% nylon, vnitřní vrstva (podšívka) těla bundy – 100% polyester. Zateplení (vycpávka) 100% polyester, kožešinka kolem kapuce 100% akryl.
Bunda je hodně nošená, zapíná se na zip, přes který je ještě ochrana zapínaná na knoflíky na látková poutka (jdou špatně zapínat, poutka jsou hodně pevná). Za krkem je poutko. Vnitřní podšívka je uvnitř prošitá do tvaru kosočtverců.
Bunda má vpředu 2 horní vnitřní kapsy zapínané na suchý zip a 2 dolní vnitřní kapsy zapínané na knoflíky. Na levém rukávu je kapsa na zip, na které jsou na sobě našité 2 malé kapsičky. Na levé straně dole je ještě vnitřní kapsa na malý mobil, která se zapíná na suchý zip.
Bunda má na levém rameni nad kapsou (viz detail) tmavě hnědou skvrnu v délce 8 cm a o šířce 0,1 – 0,8 cm. Trochu je schovaná kapucí, je v místě popruhu aktovky. Vypadá jako od rzi, nepodařilo se mi vyprat. Na konci rukávů a na spodu bundy je několik prodřených dírek.

Výrobce – Ladybird
Velikost – 128

Upřednostňuji osobní odběr Brno – venkov. Případně mohu zaslat, v tom případě cenu navýším o poštovné a balné.
  • Rozměry: Délka – 58 cm Šířka – 45 cm Délka rukávu celková – 53 cm
  • Velikost: 128
  • Značka: LADYBIRD
  • Doposud žádný zájemce
cena: 100

* Takto označená pole jsou povinná
*