Zobrazit přihlášovací formulář

Červeno-modrá teplá lyžařská bunda vel.128, 7-8 l.

Administrace

Červeno-modrá teplá lyžařská bunda vel.128, 7-8 l.

80 Kč
Doposud žádný zájemce
Prodám červeno-modrou teplou lyžařskou bundu, velikost 128, věk odhaduji na 7 - 8 let. Barva červená a tmavě modrá, uvnitř tenký červený fleec, uvnitř rukávů tenká červená šusťákovina. Kapuce je zvenku tmavě modrá a uvnitř má tenký červený fleec, pod…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 29. 4. 2010
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Červeno-modrá teplá lyžařská bunda vel.128, 7-8 l.

80 Kč
Koupit
Prodám červeno-modrou teplou lyžařskou bundu, velikost 128, věk odhaduji na 7 - 8 let.
Barva červená a tmavě modrá, uvnitř tenký červený fleec, uvnitř rukávů tenká červená šusťákovina. Kapuce je zvenku tmavě modrá a uvnitř má tenký červený fleec, pod krkem se zapíná na suchý zip. Kolem krku je teplý stojáček a uvnitř je tenký červený fleec.
Materiál - vnější (horní) vrstva 100% nylon, vnitřní vrstva (podšívka) těla bundy 100% polyester.
Bunda je málo nošená, je velmi hrubá a teplá, i na rukávech, starší dceři v ní bylo vždy horko a mladší ji nestihla vynosit, protože byly teplejší zimy. Je tak do teploty minimálně pod -5°C. Bunda je širší a vypadá větší. Starší dcera ji nosila, když měřila 134 a 140 cm, mladší dcera ji nosila, když měřila 147 a 155 cm (to už ji měla tak akorát).
Zapíná se na červený zip, jezdec je tmavě modrý, přes který není látková ochrana. Kolem něj jsou 2 reflexní proužky, stejně jako na předních kapsách. Pruh přes celý rukáv a tělo vepředu a vzadu je bílý, není reflexní. Za krkem není poutko. Vnitřní výplň je tlustá a prošitá v širokých pruzích přes tělo i přes rukávy, které jsou na koncích ukončené manžetami do gumy. Kapuce se dá odepnout červeným zipem, který začíná a končí těsně před rameny, a je na bundě krytý tmavě modrou ochranou.
Bunda má vpředu 2 vnitřní kapsy, které se nezapínají a jsou hluboké jen k zipu. Levou kapsu jsem musela celou zašít. Byla úplně vytržená, jak se za ni starší dcera zachytila na vleku - viz detail. Uvnitř kapuce na pravé straně je 5 cm šikmý černý proužek a 2 černé tečky - vid detail. Gumičky na utažení kapuce ještě celkem fungují. Na konci bundy už gumičky na utažení nejsou.

Upřednostňuji osobní odběr Brno – venkov. Případně mohu zaslat, v tom případě cenu navýším o poštovné a balné.
  • Značka

    NEUVEDENA

  • Velikost

    128

  • Rozměry

    Délka – 60 cmŠířka – 49 cmŠířka dole – 52 cmDélka rukávu – 51 cmDélka rukávu k manžetě – 47 cmDélka rukávu od výstřihu – 65 cmDélka rukávu od výstřihu k manžetě – 61 cmVýrobce – není uvedenVelikost 128

  • 25. 1. 2024, 16:38

  • Zobrazení

    317

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

Tmavě modrá bunda Sweet Millie vel. 152, 12 let
Tmavě modrá oboustran. bunda Marks&Spencer vel.140
Světle modrá zimní bunda Outfit vel. 104
Tmavě modrá zimní bunda Charlie&Prune vel.92, 2 r.
Tmavě modrá riflová košile Highest Top vel. 110
Žlutá bavlněná bunda Fun Wear vel. 98
Černo-červené zimní boty vel. 33

Kategorie