Odpovědět na inzerát

Použité zboží k prodeji

Překrásný elegantní kabátek-plášť od mé oblíbené španělské luxusní značky DESIGUAL :-) 100% ORIGINÁL!!! STYLE: 40E2947. Výjimečný extra krásný kousek, ve kterém oslníte!!! Vhodný i pro ty nejnáročnější :-)
Skvělý projmutý střih, který krásně zvýrazní siluetu - dělá parádní postavičku!!! Sedí naprosto suprově :-) Kabátek je celý vypodšívkovaný, má 2 boční kapsy, zapíná se na 7 knoflíků až ke krku. Potisk loga je pod vnitřním štítkem vzadu nahoře - na zádech zevnitř. Na zádech je nahoře vyšité logo a vepředu dole vlevo je přišité kovové logo.
Vel. psaná 40, což odpovídá, vhodné pro M+L, řadím do M, řiďte se prosím rozměry!!!
Materiál prvotřídní kvality, naprosto super, krásný, příjemný, s mírně lesklým povrchem jakoby s jemnými chloupečky - parádička :-) 54% bavlna + 41% polyester + 5% elastan. Podšívka: 100% polyester.
Barva nádherná, elegantní, velmi tmavá petrolejová, téměř až do černa, mandaly jsou v odstínech šeříkové, nebesky modré, blankytně modré, růžové a caribic-zelené, skvostné :-) Fotky odpovídají. Zezadu je kabátek bez potisku, jen má nahoře precizně vyšité logo.
Stav - 100% bez chybičky, absolutně top stav, takřka JAKO NOVÝ :-) Šetřený na výjimečné události, proto nošený skutečně pouze svátečně, měla jsem snad 3x na sobě. Pouze 1x praný.
Tip: bílé kalhoty i krásný Desigual svetřík, které vidíte na fotkách, jsou také k prodeji, tak se podívejte do albíčka a vybírejte :-)
H4V
  • Rozměry: Délka 88 cm, průramky 47-48 cm, pas 46-47 cm, boky 50-51 cm, dole 59-60 cm. Rukáv od krku 73 cm, od ramenního švu 63 cm, vnitřní rukáv 46 cm, šířka rukávu u ramene 24 cm, dole 13,5 cm.
  • Velikost: M
  • Značka: DESIGUAL
  • Poštovné a balné: ČP doporučeně 99; Zásilkovna 70; Kč
  • Doposud žádný zájemce
cena: 1 500

* Takto označená pole jsou povinná
*