Zobrazit přihlášovací formulář

PŘEKRÁSNÝ LUXUSNÍ KABÁTEK - L - JAKO N.O.V.Ý. !!!

Administrace

PŘEKRÁSNÝ LUXUSNÍ KABÁTEK - L - JAKO N.O.V.Ý. !!!

270 Kč 370 Kč
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 60 Kč
Parádní dvouřadý luxusní jarně-letní kabátek s páskem na zavazování v pase a s překrásně řešeným límcem, s podšívkou. Vepředu se zvýrazněným pasem pomocí přestřihů - luxusní a působivé!!! Kabátek má dvě boční kapsy zdobený stejnými krásnými knoflíky jako…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 16. 2. 2016
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

PŘEKRÁSNÝ LUXUSNÍ KABÁTEK - L - JAKO N.O.V.Ý. !!!

270 Kč
Koupit
Parádní dvouřadý luxusní jarně-letní kabátek s páskem na zavazování v pase a s překrásně řešeným límcem, s podšívkou. Vepředu se zvýrazněným pasem pomocí přestřihů - luxusní a působivé!!! Kabátek má dvě boční kapsy zdobený stejnými krásnými knoflíky jako jsou na zapínání. Je krásně střižený, projmutý, dělá skvělou postavičku :-) Je jako NOVÝ :-) Rukávy se širokými manžetami s ozdobnými pásečky na taktéž shodný knoflík. Perfektní po všech stránkách!!! Jeden z mých TOP kousků, neváhejte, doporučuji!!!

MADE IN ITALY.
Vel. psaná L, ale dle mého vhodné i pro M - řiďte se prosím rozměry!!!
Materiál velmi příjemný, heboučký, měkoučký, lehký a jemně elastický, jakoby pružné plátýnko - 95% bavlna + 5% elastan - suprová prvotřídní kvalita!!! Budete nadšená!!! :-)
Barva naprosto fantastická, dokonalá - taková kamenná až světlounce kouřově růžová s nádechem do mocca či cappuccino, odpovídá fotkám. Neskutečně krásná barvička!!! Podšívka starorůžová.
Stav - TOP STAV, téměř jako NOVÝ, zcela bez chybičky :-)
TIP: na fotkách se šatičkami, svetříkem a sandálkami, vše najdete mezi dalšími inzeráty, tak se koukněte a vybírejte, je to skutečně překrásný, nádherně sladěný a velmi kvalitní luxusní komplet :-) Využijte poštovné naplno :-)
  • Značka

    DOVOZ - ITALY

  • Velikost

    L

  • Rozměry

    Průramky 45-49 cm, pas 41-44 cm, boky 45-48 cm, délka 59 cm. Rukáv od krku 73 cm, od ramenního švu 62 cm, vnitřní rukáv 47 cm.

  • 14. 12. 2023, 16:44

  • Zobrazení

    395

  • Oblíbené

    1

Další nabídky bazárku

Luxusní Desigual kabátek - M/L - top stav!
PARÁDNÍ SAKO-KABÁTEK - S/M - SUPER STAV
LUXUSNÍ TEPLÁ VESTA - M - TOP STAV :-)
Nádherný kabát DSGL - S - pěkný stav
džínová bunda vel. 38

Kategorie