Zobrazit přihlášovací formulář

PARÁDNÍ DESIGUAL SVETŘÍK - S/M - JAKO N.O.V.Ý.

Administrace

PARÁDNÍ DESIGUAL SVETŘÍK - S/M - JAKO N.O.V.Ý.

500 Kč 700 Kč
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 50 Kč
100% ORIGINÁL!!! TYP 22J2126. Luxusní a jedinečný značkový lehoučký svetřík v žádaném netopýřím střihu s extra hlubokým výstřihem, vhodný k vrstvení. Kouzelný kousek plný jasných a zářivých barviček :-) Navíc protkaný stříbřitým vlákýnkem :-) Krásné!!! …

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 16. 2. 2016
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

PARÁDNÍ DESIGUAL SVETŘÍK - S/M - JAKO N.O.V.Ý.

500 Kč
Koupit
100% ORIGINÁL!!! TYP 22J2126. Luxusní a jedinečný značkový lehoučký svetřík v žádaném netopýřím střihu s extra hlubokým výstřihem, vhodný k vrstvení. Kouzelný kousek plný jasných a zářivých barviček :-) Navíc protkaný stříbřitým vlákýnkem :-) Krásné!!!
Vel. psaná S, vhodné pro S+M, řiďte se prosím rozměry!!!
Materiál: velice příjemný, heboučký a jemňoulinký: 97,6% viskóza + 1,4% polyester + 1% metalické vlákno..
Barvy: překrásné, jasné, zářivé, veselé, v šedých pruzích se stříbřitým kovovým vláknem, barvičky jsou výraznější než na fotkách, precizní luxusní výšivka na L boku barevně téměř odpovídá, je to takový mentolový a zelinkavý odstín (motýlci jsou celí mentoloví, lom světla zkresluje), vzadu logo vyšité zlatým lurexovým vláknem.
Stav - takřka JAKO NOVÝ, je krásný, téměř bez známek nošení, nošení znát jen minimálně, chybičku jsem žádnou nenašla :-)
TIP: na fotkách vidíte s bílým topíkem s krajkovými křidélky na rukávkách a krásnými džínovými 3/4 harémkami, které obojí najdete mezi mými dalšími inzeráty, tak se podívejte a vybírejte, ráda Vám spojím více kousků do jednoho balíčku za jedno poštovné, kdy za každý další kus přičítám k pošt. už jen 10,- kč...
  • Značka

    DESIGUAL

  • Velikost

    S

  • Rozměry

    Délka cca 64 cm. Průramky 49-62 cm. Přibližně v oblasti pasu 36-45 cm, úplně dole 37-48 cm. Splývavé rukávky od krku cca 48 cm, od ramenního švu cca 43 cm.

  • 7. 4. 2024, 9:19

  • Zobrazení

    395

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

SPORTOVNÍ MIKINA 134/140
SPORTOVNÍ MIKINA 152
pěkná flísová mikina vel.128/134
NÁDHERNÝ SVETŘÍK - M - N.O.V.Ý. :-)
KRÁSNÝ SVETŘÍK - L/XL - TOP STAV :-)
Heboučký šeříkový svetřík FF - L - top stav

Kategorie