Zobrazit přihlášovací formulář

NÁDHERNÝ SVETŘÍK - M - N.O.V.Ý. :-)

Administrace

NÁDHERNÝ SVETŘÍK - M - N.O.V.Ý. :-)

270 Kč
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 50 Kč
Překrásný nevšední propínací svetřík vhodný nejen ke kombinování, krásný i samostatně přímo na těle :-) Je nádherný a hned tak v podobném někoho nepotkáte, je jedinečný :-) Vel. psaná M a plně odpovídá. Materiál prvotřídní kvality: mega příjemný, pružný…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 16. 2. 2016
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

NÁDHERNÝ SVETŘÍK - M - N.O.V.Ý. :-)

270 Kč
Koupit
Překrásný nevšední propínací svetřík vhodný nejen ke kombinování, krásný i samostatně přímo na těle :-) Je nádherný a hned tak v podobném někoho nepotkáte, je jedinečný :-)
Vel. psaná M a plně odpovídá.
Materiál prvotřídní kvality: mega příjemný, pružný, svrchu takový jemňoulince chlupatinkový, je krásně heboučký, jako druhá kůže :-) 80% viskóza + 20% polyamid - naprostý luxus, parádička :-)
Barva překrásná: stříbřitě šedá s neonově sytě světle růžovou, odstíny jsou trochu sytější než na fotkách, šedá celkem odpovídá, ale růžová je mnohem výraznější, jasnější, je zářivá, tak trošku jako růžový zvýrazňovač ale světlejší :-)
Stav - připadá mi úplně NOVÝ, nenošený, podle mě je to nový outlet, uvnitř náhradní knoflíček. Nenese známky užívání, zcela bez chybičky :-)
  • Značka

    VERO MODA

  • Velikost

    M

  • Rozměry

    Délka 60 cm, průramky 43-48 cm, dole ve spodním rantlu 36-43 cm, ale hezčí je nosit spodní 1-2 knoflíčky rozepnuté :-) Rukáv od krku 71 cm, od ramenního švu 64 cm, vnitřní rukáv 50 cm.

  • 14. 12. 2023, 16:44

  • Zobrazení

    433

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

NÁDHERNÝ CARMEN SVETŘÍK - M - TOP STAV
SPORTOVNÍ MIKINA 134/140
SPORTOVNÍ MIKINA 152
pěkná flísová mikina vel.128/134
KRÁSNÝ SVETŘÍK - L/XL - TOP STAV :-)

Kategorie