Zobrazit přihlášovací formulář

Krásný heboučký šeříkový dlouhý svetřík - kardigan

Administrace

Krásný heboučký šeříkový dlouhý svetřík - kardigan

470 Kč
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 60 Kč
Parádní kousek! Super svetřík - kardigan jak přes šaty, tak k riflím či legínám. Lze nosit i jako krátké šatičky. Je velice heboučký, jemňoulinký, velice příjemný na dotek i na nošení!!! Parádička :-) Lze prát v pračcea, osobně doporučuji na šetrný vlněný…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 16. 2. 2016
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Krásný heboučký šeříkový dlouhý svetřík - kardigan

470 Kč
Koupit
Parádní kousek! Super svetřík - kardigan jak přes šaty, tak k riflím či legínám. Lze nosit i jako krátké šatičky. Je velice heboučký, jemňoulinký, velice příjemný na dotek i na nošení!!! Parádička :-) Lze prát v pračcea, osobně doporučuji na šetrný vlněný program nebo prát v ruce. 55% nylon + 30% vlna + 15% angora. Opravdu kvalitka. Dovoz Německo.
Vel. uvedena M a odpovídá spíš S+M. Mně je knop, jinak bych ho nedala za nic :-) Je naprosto dokonalý! Neváhejte... Délka cca 91 cm. Rukávy od krku 70 cm, od ramenního švu 63 cm, vnitřní rukáv 48 cm. Průramky 40 cm v klidu, 45 cm v lehkém napnutí tak, aby se nerozevíral mezi knoflíky, napnout se dá ale mnohem víc, ale už se pak teda rozevírá. Pas 32-35-40 cm (opět v klidu, v mírném napnutí a v dalším napnutí). Mírami by proto byl i pro M-L jak jsem při koupi odhadovala, ale proto ho prodávám, že se pak už rozevírá v prostoru mezi jednotlivými knoflíčky, takže podle mě je vhodný spíš jen pro S+M, ale komu nevadí to rozevření nebo si tam našije nějaké maličké cvočky či knoflíčky, nebo ho třeba chce nosit jen rozepnutý, pak je unositelný až po L. Za mně ale rozhodně doporučuji pro S nebo max. M, kdy bude super i na tělo jako šatičky!!!
Pošt. a balné: 60,- kč
Šatičky z fotek jsou hned v další nabídce, jukněte...
  • Značka

    AKE

  • Velikost

    S

  • 21. 4. 2024, 6:32

  • Zobrazení

    286

  • Oblíbené

    1

Další nabídky bazárku

SPORTOVNÍ MIKINA 134/140
SPORTOVNÍ MIKINA 152
pěkná flísová mikina vel.128/134
NÁDHERNÝ SVETŘÍK - M - N.O.V.Ý. :-)
KRÁSNÝ SVETŘÍK - L/XL - TOP STAV :-)
Heboučký šeříkový svetřík FF - L - top stav

Kategorie