Zobrazit přihlášovací formulář

Nevyužité body s kosticemi - S/M

Administrace

Nevyužité body s kosticemi - S/M

130 Kč
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 70 Kč
Krásné bílé elegantní body s krajkou od výrobce Dape. Nevzpomínám si, že bych ho měla kdy na sobě, jen tu čekalo na svou příležitost. Zapínání na 3 řady háčků. Mám dvě, druhé je s dlouhým rukávem a stojáčkem, mám ho hned v další nabídce. Jsou to starší…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 16. 2. 2016
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Nevyužité body s kosticemi - S/M

130 Kč
Koupit
Krásné bílé elegantní body s krajkou od výrobce Dape. Nevzpomínám si, že bych ho měla kdy na sobě, jen tu čekalo na svou příležitost. Zapínání na 3 řady háčků. Mám dvě, druhé je s dlouhým rukávem a stojáčkem, mám ho hned v další nabídce. Jsou to starší bodýčka, kupovaná pro nějakou speciální příležitost už dávno, ale jsem stydlivá a na vyzývavost jsem nenašla odvahu, takže jsou pouze uskladněná, nyní jsem je vylovila při třízení ze šuplíku a už budou pro mě malá.
Stav: nové, pouze dlouho uložené ve skříni, bez vad.
Vel. vhodná pro S+M, tak jak vidíte na figuríně. Měřeno při zapnutí na první řadu háčků, zkrátit ho tedy můžete až o 3 cm při zapnutí na třetí řadu háčků. Takto má body délku od ramen po rozkrok 65 cm v klidu, šířka od podpaží k podpaží 33-42 cm (v klidu a v napnutí), v nejužším místě (vyšší pas) má 32-42 cm (v klidu a v napnutí). Rukáv v klidu bez napnutí od krku 31 cm, od ramenního švu 24 cm, vnitřní rukáv 10 cm.
Pošt. a balné: 70,- kč - zásilkovna nebo případně poštou doporučeně
  • Značka

    DAPE

  • Velikost

    M

  • 21. 4. 2024, 6:36

  • Zobrazení

    185

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

2x TANGA + 1 KALHOTKY - L - NEPOUŽITÉ!!!
4x LUXUSNÍ PUSH-UP 75AB + 1x TANGA - L - N.O.V.Á !

Kategorie