Zobrazit přihlášovací formulář

NÁDHERNÁ ROMANTICKÁ PUSH-UP - 75B - SUPER STAV!!!

Administrace

NÁDHERNÁ ROMANTICKÁ PUSH-UP - 75B - SUPER STAV!!!

199 Kč 230 Kč
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 60 Kč
Překrásná LUXUSNÍ podprsenka push-up z kolekce H&M. PC okolo 450,- kč. Velice kvalitní a nádherně něžná a romantická!!! Nosila jsem moc ráda, dělá krásný dekolt, teď je mi už moc těsná :-( Proto ji s těžkým srdcem posílám dál... Je s kosticemi a…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 16. 2. 2016
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

NÁDHERNÁ ROMANTICKÁ PUSH-UP - 75B - SUPER STAV!!!

199 Kč
Koupit
Překrásná LUXUSNÍ podprsenka push-up z kolekce H&M. PC okolo 450,- kč. Velice kvalitní a nádherně něžná a romantická!!! Nosila jsem moc ráda, dělá krásný dekolt, teď je mi už moc těsná :-( Proto ji s těžkým srdcem posílám dál... Je s kosticemi a vyjímatelnými vycpávkami, ramínka jsou regulovatelná a odnímací, proto je můžete nosit i křížem. Zapínání na 2 háčky po 3 řadách. Mezi košíčky je ozdobná mašlička. Velice krásná a místy lesklou nití obšitá krajka!!! Působivé :-)
Vel. 75B
Materiál místy krásně elastický - prvotřídní kvalita: 86% polyamid + 8% elastan + 4% polyester + 2% viskóza !!! :-) Úžasná kvalitka!!! Žádný stánkový nekvalitní výrobek, ale prvotřídní kvalitní pevná podprsenka!!! PC okolo 450,- kč.
Barva - nádherná něžně fialková, taková šeříková, lila :-) naprosto skvostná :-)
Stav - nošená, ale na nošení stále krásná, SUPER :-) Nosila jsem ráda, ale na střídačku s jinými a nošená i praná byla šetrně...

Balné - pokud budete chtít, pošlu ji v nějaké krabičce, ale pak prosím počítejte s pošt. ve výši 80,- kč.
Ostatní 3 podprsenky (i ta zcela nová tanga) najdete také mezi mými nabídkami, tak se určitě podívejte a vyberte si tu svou :-)

Nabízím i zvýhodněnou cenu za celý set 4x push-up + 1x tanga - cena 1.100,- kč (oproti jednotlivé ceně celkem za 1.290,- kč) ... viz samostatná nabídka.
  • Značka

    H&M

  • Velikost

    38

  • 14. 12. 2023, 16:31

  • Zobrazení

    181

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

Nevyužité body s kosticemi - S/M
2x TANGA + 1 KALHOTKY - L - NEPOUŽITÉ!!!
4x LUXUSNÍ PUSH-UP 75AB + 1x TANGA - L - N.O.V.Á !
Krásný lososový topík - vel.S - NENOŠENÝ!!!

Kategorie