Odpovědět na inzerát

Použité zboží k prodeji

Překrásná LUXUSNÍ podprsenka push-up z kolekce H&M. PC okolo 450,- kč. Velice kvalitní a nádherně něžná a romantická!!! Nosila jsem moc ráda, dělá krásný dekolt, teď je mi už moc těsná :-( Proto ji s těžkým srdcem posílám dál... Je s kosticemi a vyjímatelnými vycpávkami, ramínka jsou regulovatelná a odnímací, proto je můžete nosit i křížem. Zapínání na 2 háčky po 3 řadách. Mezi košíčky je ozdobná mašlička. Velice krásná a místy lesklou nití obšitá krajka!!! Působivé :-)
Vel. 75B
Materiál místy krásně elastický - prvotřídní kvalita: 86% polyamid + 8% elastan + 4% polyester + 2% viskóza !!! :-) Úžasná kvalitka!!! Žádný stánkový nekvalitní výrobek, ale prvotřídní kvalitní pevná podprsenka!!! PC okolo 450,- kč.
Barva - nádherná něžně fialková, taková šeříková, lila :-) naprosto skvostná :-)
Stav - nošená, ale na nošení stále krásná, SUPER :-) Nosila jsem ráda, ale na střídačku s jinými a nošená i praná byla šetrně...

Balné - pokud budete chtít, pošlu ji v nějaké krabičce, ale pak prosím počítejte s pošt. ve výši 80,- kč.
Ostatní 3 podprsenky (i ta zcela nová tanga) najdete také mezi mými nabídkami, tak se určitě podívejte a vyberte si tu svou :-)

Nabízím i zvýhodněnou cenu za celý set 4x push-up + 1x tanga - cena 1.100,- kč (oproti jednotlivé ceně celkem za 1.290,- kč) ... viz samostatná nabídka.
  • Velikost: 38
  • Značka: H&M
  • Poštovné a balné: 60 Kč
  • Doposud žádný zájemce
cena: 199
Původní cena: 230 Kč

* Takto označená pole jsou povinná
*