Zobrazit přihlášovací formulář

LUXUSNÍ ZNAČKOVÁ PUSH-UP 75A - N.O.V.Á.!!!

Administrace

LUXUSNÍ ZNAČKOVÁ PUSH-UP 75A - N.O.V.Á.!!!

299 Kč 430 Kč
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 60 Kč
Překrásná LUXUSNÍ podprsenka push-up - od LUXUSNÍ celosvětové prvotřídní značky LASCANA - koupila jsem přes OTTO v kolekci pro MELROSE :-) PC okolo 700,- kč!!! Velice kvalitní a jedinečná!!! A ÚPLNĚ NOVÁ :-) Nestihla jsem ji vůbec využít, stále jsem si ji…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 16. 2. 2016
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

LUXUSNÍ ZNAČKOVÁ PUSH-UP 75A - N.O.V.Á.!!!

299 Kč
Koupit
Překrásná LUXUSNÍ podprsenka push-up - od LUXUSNÍ celosvětové prvotřídní značky LASCANA - koupila jsem přes OTTO v kolekci pro MELROSE :-) PC okolo 700,- kč!!! Velice kvalitní a jedinečná!!! A ÚPLNĚ NOVÁ :-) Nestihla jsem ji vůbec využít, stále jsem si ji šetřila na zvláštní příležitost a teď je mi už moc těsná :-( Proto ji s těžkým srdcem posílám dál... Je s kosticemi a vyjímatelnými vycpávkami, ramínka jsou regulovatelná, napevno. Zapínání na 3 háčky po 3 řadách. Mezi košíčky je ozdobná mašlička s nákladnou ozdobou s kamínky typu Swarowski. Velice atraktivní a sexy design v káro stylu v kombinaci s krajkou!!! Naprosto dokonalé!!!
Vel. 75A
Materiál krásně elastický - prvotřídní kvalita: 60% polyamid + 35% polyester + 5% elastan !!! :-) Naprostá parádička, super!!! Žádný stánkový nekvalitní výrobek, ale prvotřídní zdravotní kvalitní pevná podprsenka!!! PC okolo 700,- kč!!!
Barva - nádherná výrazná modrá s linkami do kára v šedé a fialové a s tmavě antracitovou pružnou krajkou, která je navíc obšitá lesklou tmavě antracitovou nití - vše spolu nádherně ladí :-) naprosto skvostné :-)
Stav - NOVÁ, neměla jsem ji na sobě ani jednou, jen jsem ji odzkusila a uložila do skříně, já hloupá...Takže opravdu hodně dobrý kup pro Vás :-) I když je naprosto NOVÁ, nechám Vám ji s velkou slevou.
Balné - pokud budete chtít, pošlu v nějaké krabičce, ale pak prosím počítejte s pošt. ve výši 80,- kč.
Ostatní 3 podprsenky (i ta zcela nová tanga) najdete také mezi mými nabídkami, tak se určitě podívejte a vyberte si tu svou :-)
  • 14. 12. 2023, 16:31

  • Zobrazení

    194

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

Nevyužité body s kosticemi - S/M
2x TANGA + 1 KALHOTKY - L - NEPOUŽITÉ!!!
4x LUXUSNÍ PUSH-UP 75AB + 1x TANGA - L - N.O.V.Á !
Modrý top - boxer.tílko FB Sister - M/L

Kategorie