Zobrazit přihlášovací formulář

Krásná kvalitní kabelka DSGL

Administrace

Krásná kvalitní kabelka DSGL

670 Kč
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 70 Kč
Nabízím tuto pěknou veselou pozitivní kabelku od přední španělské značky Desigual :-) 100% Originál - style 40X5175. Dno je zpevněné a ze spodní strany opatřené kovovými stupínky proti odření. Vnitřní uspořádání klasické, hlavní prostor nerozdělený +…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 16. 2. 2016
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Krásná kvalitní kabelka DSGL

670 Kč
Koupit
Nabízím tuto pěknou veselou pozitivní kabelku od přední španělské značky Desigual :-) 100% Originál - style 40X5175. Dno je zpevněné a ze spodní strany opatřené kovovými stupínky proti odření. Vnitřní uspořádání klasické, hlavní prostor nerozdělený + jedna prostorná kapsička na zip a dvě malé otevřené - vejde se do nich i mobil Samsung A5, nejsou to ty miniaturní na žvýkačky :-)

Materiál: pohledová část kabelky z kvalitní kabelkové hrubé celtoviny doplněné ozdobnými cvočky a koženkovými doplňky, podšívka 100% polyester.

Barvy jako na fotkách s dominující jasně červenou. Výšivky (logo, nápisy a pusa) také v různých červených odstínech. Koženka je světle hnědá, taková ta velbloudí.

Stav - nošená pravidelně, je to znát, ale stále je na nošení moc pěkná, jen asi doporučuji pročistit si ji kartáčkem a mýdlovou vodou, to už ale nechám na Vás, protože jinak bych ji pak už zase nedala :-) a trochu je sloupaná koženka z obou uch jen z vnitřní strany, jak k sobě ta ucha při nošení v ruce doléhají - vidíte to na fotce. Více se neloupe, nedrolí, nezhoršuje se, je to kvalitní kabelka, ještě dlouho Vám poslouží. A chybí mi jezdec na hlavním zipu, stačí nasadit nový, ale není to třeba, teda aspoň já to neřeším, já stejně kabelku nezapínám :-)

Rozměry: Šířka mezi bočními lemy cca 30 cm, ale maximální využitelná šířka cca 40 cm. Hloubka 17 cm. Výška ode dna po zip 25 cm.

Poštovné: 60,- kč
  • 7. 4. 2024, 9:19

  • Zobrazení

    980

  • Oblíbené

    1

Další nabídky bazárku

Lila hadí kabelka Bulaggi
ŠÁLY - Růžová maxi a Zelená

Kategorie