Odpovědět na inzerát

Použité zboží k prodeji

Nabízím tuto pěknou veselou pozitivní kabelku od přední španělské značky Desigual :-) 100% Originál - style 40X5175. Dno je zpevněné a ze spodní strany opatřené kovovými stupínky proti odření. Vnitřní uspořádání klasické, hlavní prostor nerozdělený + jedna prostorná kapsička na zip a dvě malé otevřené - vejde se do nich i mobil Samsung A5, nejsou to ty miniaturní na žvýkačky :-)

Materiál: pohledová část kabelky z kvalitní kabelkové hrubé celtoviny doplněné ozdobnými cvočky a koženkovými doplňky, podšívka 100% polyester.

Barvy jako na fotkách s dominující jasně červenou. Výšivky (logo, nápisy a pusa) také v různých červených odstínech. Koženka je světle hnědá, taková ta velbloudí.

Stav - nošená pravidelně, je to znát, ale stále je na nošení moc pěkná, jen asi doporučuji pročistit si ji kartáčkem a mýdlovou vodou, to už ale nechám na Vás, protože jinak bych ji pak už zase nedala :-) a trochu je sloupaná koženka z obou uch jen z vnitřní strany, jak k sobě ta ucha při nošení v ruce doléhají - vidíte to na fotce. Více se neloupe, nedrolí, nezhoršuje se, je to kvalitní kabelka, ještě dlouho Vám poslouží. A chybí mi jezdec na hlavním zipu, stačí nasadit nový, ale není to třeba, teda aspoň já to neřeším, já stejně kabelku nezapínám :-)

Rozměry: Šířka mezi bočními lemy cca 30 cm, ale maximální využitelná šířka cca 40 cm. Hloubka 17 cm. Výška ode dna po zip 25 cm.

Poštovné: 60,- kč
  • Velikost: M
  • Značka: DESIGUAL
  • Poštovné a balné: ČP doporučeně 70; Kč
  • Doposud žádný zájemce
cena: 670

* Takto označená pole jsou povinná
*