Zobrazit přihlášovací formulář

Heboučký šeříkový svetřík FF - L - top stav

Administrace

Heboučký šeříkový svetřík FF - L - top stav

170 Kč
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 70 Kč
Příjemný pěkný matně lila-šeříkový svetřík značky Florence+Fred. Krásně zpracovaný, efektní průramky, úžasný véčkový výstřih, suprový projmutý střih, báječné široké lemy, jedním slovem paráda :-) Vše vidíte na fotkách. Velmi slušivý a dobře kombinovatelný…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 16. 2. 2016
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Heboučký šeříkový svetřík FF - L - top stav

170 Kč
Koupit
Příjemný pěkný matně lila-šeříkový svetřík značky Florence+Fred. Krásně zpracovaný, efektní průramky, úžasný véčkový výstřih, suprový projmutý střih, báječné široké lemy, jedním slovem paráda :-) Vše vidíte na fotkách. Velmi slušivý a dobře kombinovatelný. Barvička se odstínově nejlépe podařila zachytit asi na té detailní fotce s černým štítkem značky, je to taková matná kouřová růžovo-lila barvička, ne přímo starorůžová, ne přímo lila, něco mezi tím, asi bych ji nazvala kouřová lila :-)
Materiál: 100% acrylic.
Vel. 12, odpovídá M+L. Rozměry na fotkách a ještě se tak o cca 8 cm napne. Šířka spodního lemu je 42-50 cm (v klidu a v napnutí).
Stav velmi pěkný, miluju ho, ale měla jsem ho jen párkrát, protože je na mě moc krátký, nemá žádnou chybičku, je na parádu :-) Já už dávám přednost delším střihům, teď jsem ho vytáhla snad po roce ze skříně, tak je zmuchlaný, ale jinak je super, takřka jako nový.
Pošt. a balné: 80,- zásilkovna na pobočku, nebo bych mohla poslat poštou (asi to vyjde taky nějak tak)
  • 5. 12. 2023, 17:50

  • Zobrazení

    74

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

NÁDHERNÝ CARMEN SVETŘÍK - M - TOP STAV
SPORTOVNÍ MIKINA 134/140
SPORTOVNÍ MIKINA 152
pěkná flísová mikina vel.128/134
NÁDHERNÝ SVETŘÍK - M - N.O.V.Ý. :-)

Kategorie