Odpovědět na inzerát

Použité zboží k prodeji

100% ORIGINÁL!!! TYP 22J2126. Luxusní a jedinečný značkový lehoučký svetřík v žádaném netopýřím střihu s extra hlubokým výstřihem, vhodný k vrstvení. Kouzelný kousek plný jasných a zářivých barviček :-) Navíc protkaný stříbřitým vlákýnkem :-) Krásné!!!
Vel. psaná S, vhodné pro S+M, řiďte se prosím rozměry!!!
Materiál: velice příjemný, heboučký a jemňoulinký: 97,6% viskóza + 1,4% polyester + 1% metalické vlákno..
Barvy: překrásné, jasné, zářivé, veselé, v šedých pruzích se stříbřitým kovovým vláknem, barvičky jsou výraznější než na fotkách, precizní luxusní výšivka na L boku barevně téměř odpovídá, je to takový mentolový a zelinkavý odstín (motýlci jsou celí mentoloví, lom světla zkresluje), vzadu logo vyšité zlatým lurexovým vláknem.
Stav - takřka JAKO NOVÝ, je krásný, téměř bez známek nošení, nošení znát jen minimálně, chybičku jsem žádnou nenašla :-)
TIP: na fotkách vidíte s bílým topíkem s krajkovými křidélky na rukávkách a krásnými džínovými 3/4 harémkami, které obojí najdete mezi mými dalšími inzeráty, tak se podívejte a vybírejte, ráda Vám spojím více kousků do jednoho balíčku za jedno poštovné, kdy za každý další kus přičítám k pošt. už jen 10,- kč...
  • Rozměry: Délka cca 64 cm. Průramky 49-62 cm. Přibližně v oblasti pasu 36-45 cm, úplně dole 37-48 cm. Splývavé rukávky od krku cca 48 cm, od ramenního švu cca 43 cm.
  • Velikost: S
  • Značka: DESIGUAL
  • Poštovné a balné: 50 Kč
  • Doposud žádný zájemce
cena: 500
Původní cena: 700 Kč

* Takto označená pole jsou povinná
*