Zobrazit přihlášovací formulář

KARA - pravý čokoládový norkový kožich - L/XL

Administrace

KARA - pravý čokoládový norkový kožich - L/XL

9 000 Kč
Zaujalo jednoho uživatele
Doprava: od 80 Kč
Prodám tento kožešinový, pravděpodobně norkový kožich v nádherné čokoládově hnědé barvičce, značka KARA. Dědictví po babičce. Je s podšívkou, má krásně dlouhé rukávy a zřejmě králičí límec. Zapíná se na takové háčky, náhradní je stále ještě přiložen …

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 16. 2. 2016
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

KARA - pravý čokoládový norkový kožich - L/XL

9 000 Kč
Koupit
Prodám tento kožešinový, pravděpodobně norkový kožich v nádherné čokoládově hnědé barvičce, značka KARA. Dědictví po babičce. Je s podšívkou, má krásně dlouhé rukávy a zřejmě králičí límec. Zapíná se na takové háčky, náhradní je stále ještě přiložen (vidíte ho na té detailní 2-fotce u kapes). Kabát má v pase poutka na případný pásek, ten není součástí. Pod pravou rukou jsou uvnitř na podšívce dvě stuhy, vidíte je na jedné z fotek, nevím přesně jaký mají účel :-) Zkoušela jsem si s nimi přivázat kabát pod prsy k tělu, jako prostě vnitřní pásek, možná k tomu měly původně sloužit, aby kabát přitěsnily k tělu a nedostal se dovnitř chlad, nevím, ale jsou k tomuto účelu zas celkem krátké, já si to sice zavázala, ale ne na kličku, na to bych je potřebovala mít delší, tak nevím. Kabát je v krásném stavu, na pohled i na omak téměř jako nový, vady jsem nenašla, jen je nahoře u poutka k zavěšení odpáraný kus té ozdobné paspulky, jak vidíte na jedné z fotek, nic jiného jsem nenašla, stačí tedy přišít a bude bez chyby.
Vel. vhodný pro L+XL, raději měřte.
Délka cca 112 cm, průramky měřené na podšívce od podpaží k podpaží mají 56 cm, průramky měřené při zapnutém kabátu 57 cm. Pas měřený v místě poutek na pásek 53 cm. Délka rukávů od krku 81 cm, od ramenního švu 66 cm, vnitřní rukáv 48 cm.
Pošt. a balné - netuším, nikdy jsem nic takového neposílala, tipuji 70,- kč přes zásilkovnu, případně 150,- kč přes poštu.
#dobový #kožich #kabát #kožešina #norek #králík #norkový #králičí #zimní
  • Velikost

    L

  • 13. 3. 2024, 7:02

  • Zobrazení

    727

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

Luxusní Desigual kabátek - M/L - top stav!
PARÁDNÍ SAKO-KABÁTEK - S/M - SUPER STAV
LUXUSNÍ TEPLÁ VESTA - M - TOP STAV :-)
Nádherný kabát DSGL - S - pěkný stav
džínová bunda vel. 38

Kategorie