Zobrazit přihlášovací formulář

Sportovní pěkné červené projmuté sako H&M - 36S

Administrace

Sportovní pěkné červené projmuté sako H&M - 36S

330 Kč
Zaujalo jednoho uživatele
Doprava: od 75 Kč
Posílám do světa toto pohodlné sportovní jasně červené sako s kontrastní podšívkou z kolekce H&M. Kapsy dole jsou pravé, funkční, horní je jen naznačená. V ramenou jsou všité lehoučké měkké tenké vycpávky. Sako se zapíná na jeden vhodně umístěný knoflík.…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 16. 2. 2016
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Sportovní pěkné červené projmuté sako H&M - 36S

330 Kč
Koupit
Posílám do světa toto pohodlné sportovní jasně červené sako s kontrastní podšívkou z kolekce H&M. Kapsy dole jsou pravé, funkční, horní je jen naznačená. V ramenou jsou všité lehoučké měkké tenké vycpávky. Sako se zapíná na jeden vhodně umístěný knoflík. Sako je z poddajné měkké látky, rukávy se proto dají pohodlně nosit i ležérně ohrnuté. Střih je projmutý, krásně zvýrazní štíhlý pas.

Materiál je moc příjemný, kvalitní, ale ne jako sako, je to měkká látka: 97% viskóza + 3% elastan. Podšívka je ze 100% polyesteru.

Vel. 36 S odpovídá, vhodné pro S+M, řiďte se prosím rozměry! Délka od ramen cca 63 cm. Šířka v ramenou (měřeno od ramenních švů) volně až v nenásilném napnutí cca 42-45 cm, průramky (mezi podpažími přes prsa) 44-49 cm, v pase v místě knoflíku 38-42 cm, přes boky 43-46 cm. Délka rukávů je od krku (bez límce) 69 cm, od ramenního švu 58 cm, vnitřní rukáv 46 cm.

Barvu se mi bohužel nepodařilo zachytit, mám rozbitý foťák a tablet mi prostě barvy nepobral, tak se omlouvám. Barvička je to krásně jasně červená, výrazná, světlá, v jahodovém odstínu. Po růžovém nebo malinovém nádechu není skutečně ani stopa!!! Je to klasická výrazná červená!!!

Stav - sako bylo lehce nošené, ale je stále moc pěkné, řekla bych TOP stav, vady jsem nenašla. Koupené zde, riskla jsem tuto velikost, ale je mi bohužel přeci jen malé, tak ho posílám dál.

Poštovné: 75,- kč

Tip: šatičky-tunika a top z fotek v další nabídce.
  • Značka

    H&M

  • Velikost

    S

  • 12. 1. 2022, 16:55

  • Zobrazení

    414

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

Nádherný kabát DSGL - S - pěkný stav
Luxusní Desigual kabátek - M/L - top stav!
LUXUSNÍ TEPLÁ VESTA - M - TOP STAV :-)

Kategorie