Odpovědět na inzerát

Použité zboží k prodeji

Překrásné letní šatinky od Desigual :-) 100% originál!!! Style 22V2002. PC 2.700,- kč!!! Skvostný lehoučký kousek s podšívkou, žabičkami na zádech a nastavitelnými ramínky. Logo v potisku šatiček a vyšité pod L prsem.
Špičkový super příjemný vzdušný materiál prvotřídní kvality: 82% polyester + 16% viskóza :-) Proti světlu lehce propustný.
Stav - super, pouze minimální známky nošení. A nejsem si jistá, zda logo vyšité pod prsem nebylo původně obšité lurexem, v nápisu je pár vlákének. Podle originálních fotek Desigual to ale vypadá, že to tak má být, že to nebylo plně obšité, jen takto drobně ozdobené.
Koženková bundička k šatičkám přesně ladí, mohu nabídnout za 1300,- kč, je prakticky nová nenošená, měla jsem ji snad 3x na sobě a jen mi tu jinak visí na ramínku, tahám stále dokola tu svou oblíbenou černou... mohu poslat v případě zájmu fotky a rozměry. Koupená v BonPrix z kolekce John Baner. Vhodná pro S+M.
  • Rozměry: Vel. M, vhodné pro S+M. Délka cca 85 cm (včetně regulovatelných ramínek), průramky 40-46 cm, pas 36-40 cm, dolů sukýnka v áčkovém střihu krásně volně splývá.
  • Velikost: M
  • Značka: DESIGUAL
  • Poštovné a balné: ČP doporučeně 60; Kč
  • Doposud žádný zájemce
cena: 1 200

* Takto označená pole jsou povinná
*