Odpovědět na inzerát

Nové zboží k prodeji

Chladivá pěna s vysokým obsahem D-panthenolu a aloe vera po opalování.

Podrážděná pokožka např. po neopatrném opalování nepříjemně pálí. A právě v této chvíli je dobré mít po ruce unikátní Ledový sprej 9% Panthenol Omega!

Sprej s vysokým obsahem D-panthenolu a komplexem vitamínů A, E, F nejen efektivně podporuje regeneraci pokožky, ale při každé aplikaci také příjemně chladí.

Pro dosažení extra chladivého efektu můžete tento sprej uchovávat i v chladničce. Když přijedete po opalování domů, stačí pro něj jednoduše sáhnout do ledničky a své podrážděné pokožce tak dopřejete skutečně extra chladivou regenerační péči.

Chladivý sprej poskytuje citlivé pokožce maximálně šetrná péče, protože neobsahuje parafíny, parabeny, PEG a parfémy.

Léčivá rostlina Aloe vera je známá díky svým blahodárným účinkům na pokožku. Průhledná tekutina vytékající ze středu listů má zklidňující a hydratační účinky a podporuje hojení. V kombinaci s 9% dexpanthenolem a komplexem vitamínů A,E,F přináší Panthenol Omega Pěna Aloe 9% koktejl výživných látek pro Vaši pokožku. Spojení účinných látek je ideální pro ošetření pokožky podrážděné sluncem, menších popálenin, ran či prasklin kůže a výborně působí také na suchou pokožku.
  • Značka: OMEGA-PHARMA
  • Poštovné a balné: Zásilkovna na pobočku/Z-Box 79; Kč
  • Již odpověděl jeden zájemce
  • (K dispozici může být více kusů.)
cena: 125
Původní cena: 215 Kč

* Takto označená pole jsou povinná
Věc nelze okamžitě rezervovat, již o ni projevil zájem jiný zájemce
*