Zobrazit přihlášovací formulář

WILKINSON Quattro Titanium + 4 náhradní hlavice

Administrace

WILKINSON Quattro Titanium + 4 náhradní hlavice

268 Kč 398 Kč
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 59 Kč
Holící strojek Quattro Titanium Sensitive má pogumovanou rukojeť, takže se skvěle drží a při holení nesklouzne z ruky. Samotný strojek je velmi lehký, což samo o sobě usnadňuje holení. Strojek se používá s žiletkami, které lze při holení naklápět a je tak…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 8. 9. 2007
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

WILKINSON Quattro Titanium + 4 náhradní hlavice

268 Kč
Koupit
Holící strojek Quattro Titanium Sensitive má pogumovanou rukojeť, takže se skvěle drží a při holení nesklouzne z ruky. Samotný strojek je velmi lehký, což samo o sobě usnadňuje holení. Strojek se používá s žiletkami, které lze při holení naklápět a je tak jednoduše kopírován povrch pleti. To samozřejmě výrazně zlepšuje kvalitu holení.

Každá hlavice Wilkinson Sword Quattro Titanium je tvořena čtyřmi břity pokrytými titanovou vrstvou, která je chrání před opotřebením. Navíc žiletky obsahují zvlhčující proužek napuštěný Aloe Vera a vitamíny E a Pro-B5, který vyživuje a chrání Vaši pleť. A pro ještě lepší ochranu pleti před poraněním jsou břity holicích strojků Wilkinson Quattro Titanium opatřeny unikátní mřížkou. Výměnné hlavice Quattro Titanium Sensitive disponují také speciálním proužkem, který je napuštěn substrátem z Aloe Vera a Jojoby (pouštní ořech rostoucí zejména na pouštích ve střední Americe). Tento proužek pak při holení pleť automaticky vyživuje - holení je tak příjemnější a zároveň je eliminována možnost nepříjemného podráždění a zarudnutí kůže. Proužek plní ještě jednu funkci - jakmile se z něj vyčerpá olej, indikuje potřebu žiletky vyměnit.
.
Holící strojek Wilkinson Quattro Titranium lze používat se všemi náhradními hlavicemi řady Wilkinson Quattro (Quattro, Quattro Titanium, Quattro Titanium Precision).
  • 5. 2. 2024, 19:24

  • Zobrazení

    300

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

SEBAMED Dětský opalovací spray OF 50 + 200 ml
Opalovací krém pro děti Ambre Solaire F50 -150 ml
PANTHENOL OMEGA pěna ALOE VERA 9% - 200 ml.
Opalovací sprej pro děti Ambre Solaire F50 -200 ml
Garnier Mléko na opalování Ambre Solaire F 20
WILKINSON Quattro Titanium + 4 náhradní hlavice
NIVEA SUN Sprej na opalování Sensitive F30 -200ml
NIVEA SUN Dětské mléko na opalování F30
Spray proti komárům a klíšťatům 50 ml

Kategorie