Odpovědět na inzerát

Použité zboží k prodeji

Kvalitní, značková, nepromokavá, prodyšná, vodní sloupec 8000mm, prodyšnost 3000g/m2/24hrs , uvedená velikost S , délka 68cm, průramky 53cm, rukávy od krku cca 78cm, barva černá..
DRYTECH je vysoce kvalitní polyuretanový zátěr funkčního oblečení. Zátěr s mikroporézní strukturou je velmi pevný v tahu i odolný proti protržení. Zátěr s technologií DRYTECH vás spolehlivě udrží v suchu v nepříznivých klimatických a povětrnostních podmínkách i při náročné fyzické aktivitě.
SOFTSHELL je pružný funkční materiál nové generace s vysokou odolností v nepříznivých klimatických a povětrnostních podmínkách. Zachovává si však i dostatečnou prodyšnost, díky které spolehlivě a rychle odvádí pot od těla. Softshell je odolný vůči oděru a ušpinění. Elasticita materiálu zajišťuje maximální pohodlí při běžném nošení i náročné fyzické aktivitě. Softshell plní svou funkci ideálně v kombinaci s funkčním prádlem a fleecovou vrstvou oblečení.
  • Velikost: S
  • Značka: LOAP
  • Poštovné a balné: ČP doporučené psaní 92; ČP balíkovna 70; Balíkovna na adresu 30; Kč
  • Doposud žádný zájemce
cena: 349
MAMINKY, NAKOUKNĚTE I DO ALBA, POKUD NENÍ U INZERÁTU UVEDENO JINAK, PŘI KOUPI VÍCE VĚCÍ - PO ODKLIKNUTÍ DVOU INZERÁTŮ JE POŠTOVNÉ POLOVIČNÍ A U TŘÍ A VÍCE, ZCELA ZDARMA !!!

* Takto označená pole jsou povinná
*