Zobrazit přihlášovací formulář

Pánská khaki bunda Adidas Windstopper Formotion

Administrace

Pánská khaki bunda Adidas Windstopper Formotion

549 Kč
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 30 Kč
Perfektní stav, svrchní materiál 100% polyester, jakoby lehounký softshell bez podšívky, 3 kapsy na zip, uvedená velikost M, délka předního dílu 69cm, zadní díl 72cm, průramky 56cm, rukávy od krku 79cm, barva khaki.. Membrána WINDSTOPPER® je materiál…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 7. 10. 2005
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Pánská khaki bunda Adidas Windstopper Formotion

549 Kč
Koupit
MAMINKY, NAKOUKNĚTE I DO ALBA, POKUD NENÍ U INZERÁTU UVEDENO JINAK, PŘI KOUPI VÍCE VĚCÍ - PO ODKLIKNUTÍ DVOU INZERÁTŮ JE POŠTOVNÉ POLOVIČNÍ A U TŘÍ A VÍCE, ZCELA ZDARMA !!!
Perfektní stav, svrchní materiál 100% polyester, jakoby lehounký softshell bez podšívky, 3 kapsy na zip, uvedená velikost M, délka předního dílu 69cm, zadní díl 72cm, průramky 56cm, rukávy od krku 79cm, barva khaki..
Membrána WINDSTOPPER® je materiál odolný proti větru. Vyhovuje nejvyšším nárokům na větruvzdornost a zároveň prodyšnost. Zajišťuje maximální pohodlí v chladném a větrném počasí. Udržuje teplo dvakrát lépe, než klasický fleece a rychle odvádí tělesnou vlhkost. V chladu a větru je uvnitř oděvů s membránou WINDSTOPPER® komfortní teplo.
Princip membrány WINDSTOPPER® spočívá v tom, že studený vítr je naprosto blokován a tělo je udržováno v teple bez nutnosti oblékání dalších vrstev oblečení. Díky mikroporézní struktuře membrány mohou tělesné výpary volně procházet oblečením ven, takže se nesráží na vnitřní straně oděvu ve vodu. Membrána WINDSTOPPER® připomíná živý plot. Tělesná vlhkost skrze ni proniká, ale před větrem poskytuje absolutní ochranu.
Oblečení s membránou WINDSTOPPER® je velmi univerzální a poskytuje pohodlí při široké škále aktivit v nejrůznějších podmínkách. Je ideální pro každý aktivní pobyt v přírodě, kde je nezbytné chránit se před větrem a prochladnutím.
WINDSTOPPER® Softshell
Vodoodpudivá, extrémně prodyšná a před větrem chránící membrána WINDSTOPPER® je nalaminována mezi oděruodolnou, trvale vodoodpudivou vnější vrstvu a vnitřní vrstvu – jemný fleece.
- extrémně až velmi prodyšný (RET 5–7)
Výrobky z materiálu WINDSTOPPER® Soft Shell spojují komfort příjemné střední vrstvy se spolehlivou ochranou proti chladnému větru, mírnému dešti a sněžení. Nabízí maximální pohodlí a volnost pohybu pro všestranné využití za nejrůznějšího počasí.
Technologie Formotion podporuje přirozený pohyb a zvyšuje pohodlí při sportu
  • 23. 4. 2024, 18:00

  • Zobrazení

    803

  • Oblíbené

    1

Další nabídky bazárku

Černá čepice / kšiltovka ADIDAS 7P CAP
Pánské sportovní triko / tričko ADIDAS CLIMACOOL
Lehké pánské sportovní kraťasy/šortky UNDER ARMOUR

Kategorie