Odpovědět na inzerát

Nové zboží k prodeji

Dárkové balení dětské funkční kukly HUBERT a žinylkových rukavic ZDARMA. Dětská termokukla je příjemná k pokožce, skvěle se nosí a navíc hřeje ze všech stran. Snadno si ji každé dítě natáhne na hlavu. Využijete ji od podzimu do jara.
Univerzální dětská termokukla je vyrobena z na omak příjemného funkčního úpletu TermoPlus. Jeho výbornou prodyšnost, rychlý odvod vlhkosti oceníte při jakémkoliv zimním sportu od sáňkování, přes bruslení až po sjezd na lyžích.
V chladném počasí Vás skvěle zahřejí žinylkové rukavice. Pletené rukavice jsou pružné a krásně hebké. Díky elastickým lemům dobře sedí, skvěle se přizpůsobí Vašim rukám.
Tyto rukavice jsou ideálním doplňkem k podzimním i zimním oděvům.
Funkční úplet TermoPlus udržuje tělo v suchu, zajišťuje optimální tělesnou termoregulaci, termokukla je příjemná k pokožce, čepice a šála v jednom, spolehlivě ochrání hlavu, krk i šiji, kukla je vhodná jak pro kluky, tak i pro holky, univerzální velikost, je odolná vůči mechanickým, chemickým i biologickým vlivům, materiálové složení brání vzniku zápachů, nenáročná na údržbu. Po vyprání rychle uschne a zachovává si svůj tvar. Gramáž 150 g/m2, barva černá, rukavice jsou elastické, hebké a příjemně hřejivé, univerzální velikost
  • Značka: EVONA
  • Poštovné a balné: Dle sazebníku ČP Kč
  • Již odpověděli 2 zájemci
  • (K dispozici může být více kusů.)
cena: 119

* Takto označená pole jsou povinná
Věc nelze okamžitě rezervovat, již o ni projevil zájem jiný zájemce
*